Eksprezidente: premjers jāvirza “Vienotībai” vai SC • IR.lv

Eksprezidente: premjers jāvirza “Vienotībai” vai SC

17
Eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Autors: Andrejs Terentjevs, F64

Vīķe-Freiberga: Aptauja rāda pēdējos mēnešos zināmos rādītājus

Bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, vērtējot vēlētāju aptaujas sacīja, ka tagad ir skaidrs, kuras no partijām var virzīt savus Ministru prezidenta amata kandidātus, vēsta LETA. 

Viņasprāt, gan "Vienotība", gan SC tagad var apsvērt iespēju apstiprināšanai Valsts prezidentam virzīt savu Ministra prezidenta amata kandidātu. Loģiska būtu līdzšinējā premjera Valda Dombrovska nominēšana premjera amatam, viņas teikto atreferē aģentūra BNS. 

"Zināmā mērā vēlētāju aptauju rezultāti demonstrē tos pašus rezultātus, kādi ir bijuši jau zināmi pēdējo mēnešu laikā. Arī tās apliecina, kuras no partijām būs divas vadošās nākamajā Saeimas sasaukumā," intervijā LTV sacīja Vīķe-Freiberga. Eksprezidente gan piebilda, ka vispirms jāsagaida kopējie vēlēšanu rezultāti un jāsaskaita mandāti katram sarakstam. 

Jau ziņots, ka Saeimas vēlēšanās sestdien lielāko vēlētāju atbalstu saskaņā ar aģentūras LETA, Dienas mediju un SKDS aptauju pie vēlēšanu iecirkņiem ieguvušas apvienība "Vienotība", "Saskaņas centrs" (SC) un Zaļo un zemnieku savienība (ZZS).

Aptaujā 33,48% atbildējuši, ka balsoja par "Vienotību", savukārt par SC balsojuši 21,84% vēlētāju. ZZS ar 19,87% pēc respondentu teiktā paliek trešajā vietā. Par apvienību "Par labu Latviju" (PLL) nobalsojuši 8,88% aptaujāto balsotāju, bet par apvienību "Visu Latvijai!"-TB/LNNK – 8,34% vēlētāju.

Komentāri (17)

arturs 03.10.2010. 00.39

Ak, Dzeri!

Protams, piekrītu, ka vietējie oligarhi savārījuši ne mazums ziepju.
Taču neaizmirsīsim, ka viņus visus tieši vai pastarpināti vada Krievijas spalvainā roka – barotāja.

Kāpēc tad, Tavuprāt, piem., tie paši AŠ2 uzņēmuši savu ideoloģisko kursu austrumu virzienā?

Neaizmirsīsim arī, kas tad ir īstā SC loma Latvijā.
Ne jau vietējo krieviņu intereses tie pārstāv.
SC īstenie saimnieki un mūzikas pasūtītāji ir Kremlim pietuvinātie cilvēki un organizācijas.
Pēc viņu stabules, tad tie arī danco.

SC galvenais un faktiski vienīgais lielais uzdevums ir realizēt kremļa politiku Latvijā un īstenot situāciju, lai Latvija kā ES un NATO dalībvalsts ir Krievijas interešu pārstāve Eiro-Atlantiskajā telpā.

Mūsu vietējie oligarhi uz SC “jumta” fona ir pienapuikas.

+7
0
Atbildēt

0

piziks 02.10.2010. 22.58

Dzeri, Dzeri49, — vai nu nebūsi par vieglu K&K nodarījumus novērtējis? Galu galā Parex un ex-Parex ir daudz nodoklmaksātāju naudas apēdis, gan kopā ar K&K, gan bez…

+4
0
Atbildēt

0

dro 03.10.2010. 02.09

Dzerim Maskavas oligarhs pieņemamāks par vietējo – bagātāks:)

+3
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu