Vistiņu glābšanas misija • IR.lv

Vistiņu glābšanas misija

3
Mārtiņš Mičulis. Foto — Ieva Salmane
Alise Zita Zeidaka

OG Tofu saimnieks Mārtiņš Mičulis uzskata, ka gaļa drīzā nākotnē būs luksusa prece, un apņēmies nosargāt mājputnus, cītīgi ražojot tofu

Uzmini, kas tas ir: var izmantot gan saldajos, gan siltajos, gan aukstajos ēdienos, sacepumos, zupās un mērcēs. Samaļot kopā ar garšvielām, var uztaisīt smēriņu. Pievienojot saldinātājus un dateles, sanāks krēms kūkām vai smalkmaizītēm. Var nogriezt šķēlīti, uzlikt pa virsu tomātu un ēst uz maizītes. Saspiest gabalos un uztaisīt «olu» kulteni, pievienojot kariju vai kurkumu, lai būtu dzeltens. Marinēt un cept uz pannas, cepeškrāsnī vai Jāņos likt uz grila šašlika vietā. 

Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!


Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu