Laime burciņā

Edijs Masaļskis, 
SIA Molberts Latvia dibinātājs un vadītājs. Foto — Kristīne Madjare

Edijs Masaļskis, SIA Molberts Latvia dibinātājs un vadītājs. Foto — Kristīne Madjare.

Molberts ir Edija Masaļska septītais uzņēmums. Radies pandēmijas laikā, tas ar savu saldējumu uzreiz iekarojis klientu sirdis un garšas kārpiņas. Bet uzņēmēja stāsts māca, ka labas lietas prasa īsto laiku, darbu un ticību

Bet kā lai izvēlas, ja vilina gan dubultās šokolādes braunija, gan Kolumbijas kafijas, aveņu un banānu ar zemesriekstu sviestu un šokolādes gabaliņiem? Tāds izmisums pārņem, stāvot Molberta saldējuma vitrīnas priekšā. Piedāvājumā ir 16 garšas, un gribas pagaršot visas. Saldējumu pasniedz lielā, kraukšķīgā pašu ceptā vafelē. Pie stenda Āgenskalna tirgū mēdzot būt tādas rindas, ka citi tirgotāji sūdzas — viņu klientiem nav, kur apgriezties. Liekas, Rīgas saldējuma apdziedātājs Čaks šim krēmīgajam kārumam varētu veltīt veselu dzejoļu krājumu.

Jaunākajā žurnālā