saldējums
- Redaktores sleja
- 17.04.2025.
- Nellija Ločmele
Drošinātāji

- Labsajūta
- 23.10.2024.
- Alise Zita Zeidaka
Karalis virtuvē

- Veiksme
- 04.09.2024.
Saltais piķis un prieks

- Veiksme
- 08.05.2024.
- Alise Zita Zeidaka
Laime burciņā

- Veiksme
- 23.08.2023.
Mazpilsētas milži

- Aktuāli
- 02.10.2022.
- Ilze Šķietniece
Strādāsim vēl cītīgāk!

- Redaktores sleja
- 17.04.2025.
- Nellija Ločmele
Drošinātāji
Pavasaris beidzot ir klāt, vai varbūt tā ir jau vasara? Šodien izliku uz balkona krēslu un saulītē notiesāju saldējumu. Paturu gan prātā soctīklu dzīvesziņu, ka īsts latvietis ziemas mēteli nebāž dziļi skapī, lai uz Jāņiem nav tālu jāmeklē. Bet tikmēr draudzene atsūta atgādinājumu — neaizmirsti peldkostīmu, brīvdienās sola 27 grādus!V

- Labsajūta
- 23.10.2024.
- Alise Zita Zeidaka
Karalis virtuvē
Septiņas vienkāršas receptes, lai rudens ražas karali ķirbi ietērptu jaunās drānās

- Veiksme
- 04.09.2024.
Saltais piķis un prieks
Skrīveru mājas saldējums savulaik izmantojis kādu kaimiņvalsts skandālu, kas tam kalpojis par lielisku reklāmu. Būdams viens no mājražošanas pionieriem Latvijā, Sotnieku uzņēmums audzis pamazām un gatavojas atvērt jaunu ražotni

- Veiksme
- 08.05.2024.
- Alise Zita Zeidaka
Laime burciņā
Molberts ir Edija Masaļska septītais uzņēmums. Radies pandēmijas laikā, tas ar savu saldējumu uzreiz iekarojis klientu sirdis un garšas kārpiņas. Bet uzņēmēja stāsts māca, ka labas lietas prasa īsto laiku, darbu un ticību

- Veiksme
- 23.08.2023.
Mazpilsētas milži
Radīts pirms 30 gadiem ar dāvinātu saldējuma aparātu, uzņēmums Saltums Kandavā lēnām, bet pārliecinoši audzis, ar kafejnīcām un skolu ēdināšanu izplešoties pa visu Kurzemi un ne tikai

- Aktuāli
- 02.10.2022.
- Ilze Šķietniece
Strādāsim vēl cītīgāk!
Pieci uzņēmēji par izdzīvošanu augstas inflācijas apstākļos


- Labsajūta
- 25.05.2022.
- Marija Leskavniece
Nevaino saldējumu!

- Pieredze
- 27.09.2021.
Par zīmoliem un saldējumu

- Labs bizness
- 02.08.2021.
Vasaras alķīmija

- Veiksme
- 09.12.2020.
Leksēt ar lielo karoti

- Labsajūta
- 17.07.2019.
- Marija Leskavniece
Restorāns uz ielas

- Mentors
- 05.06.2022.
- Alise Zita Zeidaka
Dalos pieredzē: kā veiksmīgi ražot saldējumu?
Jaunā uzņēmēja Karīna Bumbule, SIA Diezgan svaigi

- Labsajūta
- 25.05.2022.
- Marija Leskavniece
Nevaino saldējumu!
Dažas minūtes klusumā pirms ēdienreizes palīdzēs nepazust pusdienu šķīvī un ātrāk gūt sāta sajūtu

- Pieredze
- 27.09.2021.
Par zīmoliem un saldējumu
Uzņēmējs Jānis Bergs raksta par savu pieredzi, turpinot iekarot ASV lielo tirgu

- Labs bizness
- 02.08.2021.
Vasaras alķīmija
Vai, termometra stabiņam kāpjot aizvien augstāk, saldējuma ražošana kļūs par vēl ienesīgāku biznesu? Visu laiku viskarstākajā vasarā Ir Nauda uzrunā jaunus saldējuma ražotājus, kuri tirgu iekaro ar inovatīviem, ekskluzīviem un dabai draudzīgiem aukstajiem desertiem

- Veiksme
- 09.12.2020.
Leksēt ar lielo karoti
Latvijas ziemām kļūstot aizvien pelēkākām, saldējuma ražotāji Saltums-2 Līvānos berzē rokas — jo vairāk siltu un saulainu dienu, jo lielāks saldētā deserta patēriņš!

- Labsajūta
- 17.07.2019.
- Marija Leskavniece
Restorāns uz ielas
Tie sen vairs nav kečupā mirkstoši frī kartupeļi. Ēdiens no ielu tirgotāja var kļūt par pusdienām ikdienas skrējienā, uzkodu festivālā vai pat kulināro galamērķi. Street food modē pašlaik ir gan Āzijas virtuve no ramen līdz tvaicētām maizītēm, gan vegāns ēdiens
