Podkāsts 188: Kas cenšas sēt paniku? Oligarhi un autobusi. Sabiedriskie mediji un krievu valoda • IR.lv

Podkāsts 188: Kas cenšas sēt paniku? Oligarhi un autobusi. Sabiedriskie mediji un krievu valoda

Pauls Raudseps

Baltijas jūrā bojāts gāzes vads un sakaru kabelis. Simtiem skolu saņem draudu epastus par ēkās ievietotiem spridzekļiem. Vai tā ir nejaušība, ka tieši pēdējās nedēļās pieaudzis dažādu diversiju skaits mūsu reģionā? Savukārt nevienam nevajadzētu būtu pārsteigtam, ka Šķēles un Šlesera ģimenēm pastarpināti piederošajam uzņēmumam Liepājas autobusu parks itin bieži rada pasažieriem galvassāpes, atceļot reģionālo autobusu reisus. Prognozējamas arī ir problēmas, kuras radīs Nacionālās apvienības bez pienācīga izvērtējuma Nacionālajā drošības koncepcijā iedabūtā norma, ka sabiedriskajiem medijiem no 2026. gada jāpārtrauc veidot saturu krievu valodā. Par šiem un citiem jautājumiem diskutē Ilze Šķietniece, Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakcijas darbu — abonēt Ir: ir.lv/abonesana/zurnals-ir/

Esam arī pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt tieši Šķiltavu — to var darīt šeit: https://donate.stripe.com/3cseXT7E8guidmoaF2

Ja vēlaties ziedot atkārtoti, to var darīt šeit: https://buy.stripe.com/fZe9Dzf6Ace2gyAdRf

Atcelt savu regulāro ziedojumu varat šeit: https://billing.stripe.com/p/login/bIY8wQ7847sH0owdQQ 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu