Podkāsts nr.187: Ministrijā ienāk ārsts; Lembergu atkal notiesā; Latvijas mikroshēmas uz Krieviju? • IR.lv

Podkāsts nr.187: Ministrijā ienāk ārsts; Lembergu atkal notiesā; Latvijas mikroshēmas uz Krieviju?

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Pār jauno valdību, daudzuprāt, krīt bieza neuzticības ēna. Tāpēc jānoskaidro, ko šis ministru kabinets grib un ko spēj izdarīt. Galveno uzmanību veltam valdības izvirzītajām prioritātēm, tāpēc šajā ierakstā Ir žurnāliste Anda Burve-Rozīte stāsta kolēģiem Aivaram Ozoliņam un Paulam Raudsepam, kādu iespaidu uz viņu atstājis nupat kā amatā stājies veselības ministrs Hosams Abu Meri no Jaunās Vienotības. Viņš ir labs ārsts. Vai tas nozīmē, ka būs labs veselības ministrs? Kolēģi arī apspriež Aivaram Lembergam nu jau otrajā instancē nolasīto notiesājošo spriedumu smagos noziegumos, Igora Rajeva lēmumu pamest Apvienoto sarakstu, un skandālu ap ziņu, ka daži Latvijas ražotāji caur Ķīnas uzņēmumiem eksportējuši mikroshēmas uz Krieviju.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakcijas darbu — abonēt Ir: ir.lv/abonesana/zurnals-ir/

Esam arī pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt tieši Šķiltavu — to var darīt šeit: https://donate.stripe.com/3cseXT7E8guidmoaF2

Ja vēlaties ziedot atkārtoti, to var darīt šeit: https://buy.stripe.com/fZe9Dzf6Ace2gyAdRf

Atcelt savu regulāro ziedojumu varat šeit: https://billing.stripe.com/p/login/bIY8wQ7847sH0owdQQ 

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu