"Šķiltavas" specizlaidums festivālā LAMPA: Prezidents, žurnālisti un tauta • IR.lv

“Šķiltavas” specizlaidums festivālā LAMPA: Prezidents, žurnālisti un tauta

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Kāds būs jaunais Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs? Kas ir viņa stiprās un vājās puses? Plašāk ņemot – kādam vispār jābūt prezidentam? Ko tauta no viņa gaida? Kā prezidents veido attiecības ar žurnālistiem un caur viņiem ar Latvijas sabiedrību kopumā?

Šķiltavas izbraukuma diskusijā sarunu festivālā Lampa piedalījās žurnāla Ir komentētāji Pauls Raudseps un Aivars Ozoliņš, Latvijas Televīzijas ziņu dienesta žurnāliste Odita Krenberga un pētnieciskās žurnālistikas centra Re:Baltica izpilddirektore un redaktore Sanita Jemberga. Viņi ir atspoguļojuši visu kopš neatkarības atjaunošanas ievēlētos prezidentus un diskusijā gan dalījās pārdomās un prognozēs par jauno prezidentu, gan vērtēja iepriekšējo prezidentu darbu.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakcijas darbu — abonēt Ir: ir.lv/abonesana/zurnals-ir/

Esam arī pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt tieši Šķiltavu — to var darīt šeit: https://donate.stripe.com/3cseXT7E8guidmoaF2

Ja vēlaties ziedot atkārtoti, to var darīt šeit: https://buy.stripe.com/fZe9Dzf6Ace2gyAdRf

Atcelt savu regulāro ziedojumu varat šeit: https://billing.stripe.com/p/login/bIY8wQ7847sH0owdQQ 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu