Podkāsts nr.163: Šodienas maksimālismam ir sievietes balss. Ko nedrīkst rakstīt feisbukā? Piena krīze • IR.lv

Podkāsts nr.163: Šodienas maksimālismam ir sievietes balss. Ko nedrīkst rakstīt feisbukā? Piena krīze

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Šīs nedēļas žurnālā ir raksts par Elīzu Legzdiņu — talantīgu, sekmīgu latviešu dziedātāju, kuru daudzi pamanīja Supernovas finālā un Zelta mikrofona ceremonijā. Viņa nekautrējas no nostājām, kuras daudziem šeit, Latvijā, varētu šķist izaicinošas. Vai taisnība režisoram Viesturam Kairišam, ka šobrīd sabiedrības garīgās līderes ir kreisi noskaņotas sievietes? Par šo aktuālo tēmu diskutā Ir žurnālisti Agnese Meiere, Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps. Kolēģi arī apspriež Re:Baltica žurnālistes Ingas Spriņģes atklājumus par principiem, pēc kuriem Facebook bloķē kontus vai dzēš ierakstus par Krievijas uzbrukumu Ukrainai, kā arī mēģina saprast, kas atbildīgs par kārtējo krīzi piensaimniecībā.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakcijas darbu —  abonēt Ir: ir.lv/abonesana/zurnals-ir/

Esam arī pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt tieši Šķiltavu – to var darīt šeit: https://donate.stripe.com/3cseXT7E8guidmoaF2

Ja vēlaties ziedot atkārtoti, to var darīt šeit: https://buy.stripe.com/fZe9Dzf6Ace2gyAdRf

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu