Podkāsts nr.115: Slimnīcās nav miera. Kā vērtējam jauno SAB vadītāju? Baltkrievu aktieru-trimdinieku smagā pieredze • IR.lv

Podkāsts nr.115: Slimnīcās nav miera. Kā vērtējam jauno SAB vadītāju? Baltkrievu aktieru-trimdinieku smagā pieredze

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Ministri iecēluši sevi par vislielākajiem ekspertiem

Dzīvojam saspringtā neziņā, jo apkārt draudu ir daudz un skaidrības maz. Vai ir pamats cerēt, ka šobrīd piedzīvojam pandēmijas pēdējo cēlienu, vai arī kovids mums sagādās vēl kādus nepatīkamus pārsteigumus? Kas notiks Ukrainā, un cik pārliecināti varam justies par Latvijas drošību? Tie ir globālie jautājumi, kas skar daudzus, bet šīs nedēļas žurnālā Ir lasāms raksts par aktieriem no Baltkrievijas, kuri vairs nevar atgriezties savā valstī un ar bažām domā — kas viņus gaida nākotnē? Šo neskaidro, nestabilo situāciju apspriež Agnese Meiere, Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt šo podkāstu — abonēt Ir.

Paldies a/s “Latvijas Finieris” par atbalstu raidieraksta tapšanai.

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu