Podkāsts nr.107: Ārstu par uzmākšanos nesoda. Baidena-Putina sarunas rezultāti. Merkeles sasniegumi • IR.lv

Podkāsts nr.107: Ārstu par uzmākšanos nesoda. Baidena-Putina sarunas rezultāti. Merkeles sasniegumi

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Par iespējamajām netiklībām policija un prokuratūra paraustīja plecus

Ir stāsti, kuri tik ļoti aizskar vai sadusmo, ka par tiem nevar nerunāt. Viens tāds stāsts publicēts šīs nedēļas Ir — par ārstu, kuru vairākas sievietes apsūdzēja par seksuālo uzmākšanos, taču par spīti nopietnajām liecībām prokuratūra un policija viņam neizvirzīja apsūdzības. Šo gadījumu izmeklējušas Justīne Savicka no Latvijas Radio un Sanita Jemberga no Re:Baltica, kura raidījumā dalās pārdomās ar kolēģiem Aivaru Ozoliņu un Paulu Raudsepu — kāpēc visas atbildīgās organizācijas un iestādes negrib sevi apgrūtināt ar šādu gadījumu izmeklēšanu? 

Trīs žurnālisti pievēršas arī Baidena un Putina sarunai par Ukrainu, un kopā vērtē nu jau bijušās kancleres Angelas Merkeles sešpadsmit gadus Vācijas valdības vadītājas amatā.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt šo podkāstu — abonēt Ir.

Paldies a/s “Latvijas Finieris” par atbalstu raidieraksta tapšanai.

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu