Garšīgo ziņu kolāža • IR.lv

Garšīgo ziņu kolāža

«Brīvdienās izguļos un ceļos bez modinātāja, kad organisms pats pasaka — «pietiek, jāceļas». Viena diena man ir tāda, kurā atļauts nedarīt neko, lai atpūtinātu smadzenes,» stāsta Normunds Skauģis. Foto — Edmunds Brencis
Krista Draveniece

SIA Lāči maizes ceptuves saimnieks un maizniekmeistars Normunds Skauģis

Babītes ezera krastā svaigi ceptu maizīšu smarža gaisā virmo nemitīgi. Tur Lāču ceptuvē dienu un nakti top cepumi, smalkmaizītes un kūkas, ko gandrīz katrs latvietis ir licis svētku galdā. 

Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!


Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu