Zane un Māris Lāči audzē bioloģiskos graudus un no pašu ražotajiem miltiem izgatavo makaronus. Šobrīd notiek darbs pie tā dēvētās sublimētās jeb aukstumā žāvētās pārtikas izstrādes, kas ir būtiska kalnos kāpējiem un dabas tūristiem
Par lauksaimniecību Māris domājis, cik vien sevi atceras. Tāpēc tikai loģiski, ka pēc Priekuļu Lauksaimniecības tehnikuma beigšanas 2004. gadā viņš sāka nodarboties ar graudkopību. Audzēja graudus — kviešus, auzas, miežus, rapšus. Strādāja konvencionāli — izmantojot minerālmēslus un dažādas ķimikālijas.
Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:
Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.