Labot pieļautās kļūdas • IR.lv

Labot pieļautās kļūdas

1
Māris un Zane Lāči, SIA Spāres-L saimnieki. Foto — Ieva Salmane
Agnese Meiere

Zane un Māris Lāči audzē bioloģiskos graudus un no pašu ražotajiem miltiem izgatavo makaronus. Šobrīd notiek darbs pie tā dēvētās sublimētās jeb aukstumā žāvētās pārtikas izstrādes, kas ir būtiska kalnos kāpējiem un dabas tūristiem

Par lauksaimniecību Māris domājis, cik vien sevi atceras. Tāpēc tikai loģiski, ka pēc Priekuļu Lauksaimniecības tehnikuma beigšanas 2004. gadā viņš sāka nodarboties ar graudkopību. Audzēja graudus — kviešus, auzas, miežus, rapšus. Strādāja konvencionāli — izmantojot minerālmēslus un dažādas ķimikālijas. 

Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!


Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu