Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

Pirmdien Latvijā reģistrēts četros mēnešos lielākais mirušo Covid-19 pacientu skaits — 14. Piecas dienas pēc kārtas reģistrēts vairāk nekā 1000 saslimšanas gadījumu dienā. Slimnīcas ir tuvu ārkārtas stāvoklim. Pilnībā vakcinēto Latvijas iedzīvotāju īpatsvars ir 46,02%. Plānots senioriem, kuri vecāki par 65 gadiem, sociālās aprūpes centru klientiem un veselības darbiniekiem ar augstu inficēšanās risku piedāvāt vakcīnas trešo devu. 

Latvijas Banka paaugstinājusi iekšzemes kopprodukta pieauguma prognozi šim gadam no 3,3% līdz 5,3%.

Iepirkumu uzraudzības birojs atcēla 540 tūkstošus eiro vērto konkursu par Latvijas valsts tēla izstrādi. Par konkursu atbildīgā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra valsts tēlu izstrādāšot pati.

Līdz septembrim iztērēti 96% Rīgas ielu un tiltu uzturēšanai šogad paredzētā finansējuma. Tāpēc Satiksmes un transporta lietu komisija lēma šim mērķim piešķirt papildus 4,2 miljonus eiro. Jau februārī bija iztērēta puse ielu uzturēšanas budžeta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu