Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

DZEJA. KRĀJUMS. NETIKUMĪGIE. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. Netikumīgie ir režisores Kristas Burānes dzejas izrāde Dirty Deal Teatro — Latvijas pusaudža portrets dzejas valodā. Krājumā publicēti Agneses Krivades, Marija Luīzes Meļķes, Kārļa Vērdiņa, Kirila Ēča un Raimonda Ķirķa dzejoļi Ineses Zanderes sastādījumā. Grāmatu ilustrējuši jaunie mākslinieki. Gan izrāde, gan grāmata uzrunā jauniešu dabisko pretošanās instinktu un vēlmi mainīt pasauli, piedāvājot dzeju kā personiskās brīvības izpausmi. Apgāda cena 11 €.


ROMĀNS. RAMONA INDRIKSONE. ES BIJU CITA. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC.
Prasmīgi savītais sižets ieved pasaulē, kura mājo tepat līdzās. Tikai no līdzcilvēku intereses būs atkarīgs, vai kādas jaunas meitenes dzīvei būs laimīgs turpinājums. Ir pazudusi meitene. Ir puisis, kurš viņu izmisīgi meklē. Ir grūti izskaidrojamu pagātnes notikumu līnijas. Lai rastu atbildes, ir jāskatās atpakaļ aizgājušajā laikā… Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 12,99 €.


CEĻOJUMI. ELVITA RUKA. PARADĪZE IR TIKAI VIETA UZ ZEMES. IZDEVNIECĪBA
DIENAS GRĀMATA. Personiskie ceļojumu iespaidi sapludināti ar ieskatu kultūrvēsturē un dažādās reliģijās, veidojot dinamisku un emocionālu vēstījumu par cilvēces daudzveidību. Stāsti aptver Azerbaidžānu, Beninu, Dāniju, Indiju, Izraēlu, Kolumbiju, Krieviju, Lielbritāniju, Mongoliju, Sumatru, Togo, Ukrainu, Vidusāzijas valstis un to, kas cilvēcei kopīgs, — ticību, ka viss būs labi. Apgāda cena 9,82 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu