Podkāsts nr.94: Antivakseru protesti. Covid ķer arī jaunos un stipros. Kas īsti notiek uz Baltkrievijas robežas? • IR.lv

Podkāsts nr.94: Antivakseru protesti. Covid ķer arī jaunos un stipros. Kas īsti notiek uz Baltkrievijas robežas?

1
podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Arī koalīcijas politiķi piespēlē vakcīnu pretiniekiem

Nebija nemaz tik sen, kad vārdam «robežpārkāpēji» bija pozitīva, avangardiska, progresīva pieskaņa. Šobrīd, dzirdot vārdu «robežpārkāpējs», daudziem visdrīzāk radīsies bažas vai pat apdraudējuma sajūta. Uzvedības normu robežas, politiskās robežas, valsts robežas — par visām var rasties satraukums — cik tās ir noturīgas un stabilas? Uzbrukumi robežai starp patiesību un meliem apdraud simtiem tūkstošu cilvēku veselību. Politiskos protestos par ienaidnieku tiek pasludināti mediji, kas šos pasākumus objektīvi atspoguļo. Kaimiņvalsts diktators ar varu spiež cilvēkus pāri valsts robežai. Cik tas viss ir bīstami? Un ko darīt, lai draudus novērstu? Par šiem un vēl arī citiem jautājumiem diskutē Ieva Puķe, Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt šo podkāstu — abonēt Ir.

 

Komentāri (1)

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu