Dabīga ierauga maizes cepēja komplekts — Agnis rāda «minipaku», kas viņu izolācijas laikā padarījusi par lielāko Omniva klientu Cēsīs. «Četru veidu milti, puskilograms sēklu maisījuma, ķimenes, ieraugs, instrukcijas. Sanāk septiņi kilogrami maizes.» Kad pirms pieciem gadiem viņš pats maizi sāka cept sava dzīvokļa virtuvē, šāda piedāvājuma nebija.
Agnis Elperis, Cēsu maiznieks
Agņa Elpera ceptuve Cēsu vecpilsētā kļuvusi tik populāra, ka pagājušovasar viņš deva darbu trim palīgiem, šovasar varbūt pat pieciem. «Ja cilvēki sabrauks. Iepriekš trešdaļa klientu bija vācieši un krievi. Lēšam, ka šogad latvieši pa Latviju braukās.»
Foto — Lauris Aizupietis
Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!
Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.