Brīvajā laikā • IR.lv

Brīvajā laikā

Iespējams, viens no lielākajiem izaicinājumiem pēc vairākām pašizolācijā pavadītām nedēļām būs atbrīvošanās no dīvānos uzkrātā liekā svara. Tāpēc šoreiz piedāvājam dažādus jaunumus aktīvai atpūtai

New Balance 1080v10
Skriešanas entuziastu žurnāls Runners World regulāri veic jaunāko apavu izmēģināšanu un veido dažādu modeļu reitingus. Eksperti analizē to biomehāniskās īpašības, atsperīgumu, elastīgumu, polsterējumu, svaru, pat kāju svīšanas līmeni. Šopavasar kategorijā Labākais izmēģinājumos līderos izvirzījās amerikāņu New Balance 1080v10. 
«Izcili polsterēts garākiem skrējieniem ikdienā un maratona treniņiem,» komentē Runners World.
Newbalance.lv
140 €


Withings Body+ Smart

Ar viedierīcēm savienojami svari nav nekas jauns, taču Withings jaunākā prece piedāvā veikt pilnu ķermeņa analīzi: noteikt svaru, ķermeņa tauku procentu līmeni, kā arī muskuļu un kaulu masas indeksu.
Savienojami ar vairāk nekā 100 populārākajām fitnesa lietotnēm, ieskaitot Apple Health, Fitbit un Google Fit. Amazon.co.uk
90 £ 


Suunto 7

Ikgadējā sadzīves elektronikas izstādē, kas janvārī notika Lasvegasā, tika prezentētas daudzas viedierīces sportošanai. Eksperti par vienu no labākajiem jaunumiem atzina somu firmas radīto Suunto 7 viedpulksteni. Tā funkciju skaits patiešām ir iespaidīgs: palīdz sekot vairāk nekā 70 dažādām sporta aktivitātēm, nodrošinot precīzu uzskaiti ar GPS un delnas pulsometra palīdzību, iespējams apskatīt karti, saņemt zvanus un īsziņas, veikt maksājumus ar Google Pay, uzglabā mūziku un savienojas ar bezvadu austiņām, kā arī nosūta datus fitnesa lietotnēm, kas veido pārskatus par fizisko aktivitāšu rezultātiem.
Suuntopulksteni.lv
479 €


Bose Frames Alto

Jebkurā sporta veidā noderīgas saulesbrilles ar iebūvētām skandām — tās nav tipiskas ausī liekamas austiņas, līdz ar to var dzirdēt arī apkārtējos trokšņus vai sarunas. Savienojumu ar viedtālruni nodrošina Bluetooth tehnoloģija. Lasot pircēju atsauksmes, acīs gan krīt sūdzības, ka skaņas līmenis esot par zemu un arī baterijas mūžs varētu būt garāks.
Amazon.co.uk
199 £

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu