Rīgā jaunas iespējas — brokastis Tuvo Austrumu stilā, vjetnamiešu zupas un sviestmaizes, sulīgi liellopa steiki un latviešu brūvēts alus
Malduguns Vecrīgā
Kad pirms gandrīz astoņiem gadiem satikās trīs draugi un nolēma darīt alu, diez vai viņiem bija apjausma, ka vaļasprieks pāraugs biznesā un dos vērtīgu pienesumu Latvijas alus kultūras attīstībai. Šodien alus mīļotājiem Malduguns vārds komentārus neprasa, tas ir apliecinājums gan klasiskām vērtībām, gan veiksmīgiem eksperimentiem. Darītava atrodas Raunā, bet Rīgas filiāle — bārs Malduguns — gada sākumā vēra durvis Kalēju ielā blakus Alberta laukumam. Kā stāsta viens no saimniekiem Krišjānis Zeļģis, bārs bija likumsakarīgs solis, jo gribējās vietu, kur iespējams nobaudīt visu darītavas sortimentu. Un radīt atmosfēru, kas liek cilvēkiem te uzkavēties.
Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!
Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.