Podkāsts nr.13: Kino un politika; raizes par Konkurences padomi; vai liela nauda padarīs partijas neatkarīgās? • IR.lv

Podkāsts nr.13: Kino un politika; raizes par Konkurences padomi; vai liela nauda padarīs partijas neatkarīgās?

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Viestura Kairiša jaunā filma Piļsāta pi upes noteikti sagādāja neērtus brīžus dažiem no tās Rīgas pirmizrādes prominentajiem skatītājiem.

Šonedēļ “Šķiltavā” Ir komentētāji Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps apspriež Viestura Kairiša allaž skarbos vērojumus par Latvijas politiku un cenšas iedomāties, ko par viņa jauno filmu domāja zālē sēdoši politiķi un garīdznieki. Abi žurnālisti arī novērtē par atkāpšanos paziņojušās Konkurences padomes vadītājas Skaidrītes Ābramas paveikto un ko no viņas pieredzes varētu mācīties citas Latvijas valsts pārvaldes institūcijas. Aivars un Pauls arī vērtē, cik lielā mērā apjomīgais valsts finansējums palīdzēs partijām atbrīvoties no sponsoru ietekmes. 

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams gan Ir.lv, gan Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt šo podkāstu – abonēt Ir https://ir.lv/abonesana/zurnals-ir/

Interviju ar Viesturu Kairišu lasi https://ir.lv/2020/01/15/pari-upei/ 

Pusdienu intervija ar Konkurences padomes vadītāju Skaidrīti Ābramu https://ir.lv/2020/01/15/kartelu-mums-ir-daudz/

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu