Brīvajā laikā • IR.lv

Brīvajā laikā

Kiberauto


Tesla Cybertruck
Nekas, gan jau pieradīsi! Tā žurnāla Forbes tehnoloģiju aprakstniekam Džonam Kotsjeram bērnībā esot teikusi mamma, mudinot ēst brokoļus. Tieši tādas pašas sajūtas viņu tagad pārņēmušas jaunā Teslas automodeļa prezentācijā Losandželosā novembra vidū. «Pastāv neliela varbūtība, ka es pieradīšu arī pie šī jaunā Cybertruck. Bet es ļoti, ļoti šaubos.» Kotsjers to apraksta kā Marsa visurgājēja un uz riteņiem uzlikta trīsstūra krustojumu.

Ar neglaimojošiem secinājumiem dalījušies arī citi prezentācijas aculiecinieki. «Pirmais iespaids — neglītenis!» «Man rodas sajūta, kas tas vienkārši ir joks.»
Tomēr Teslas zīmolam uzticīgie fani uzņēmuma bosu Īlonu Masku prezentācijā sagaidīja ar kvēliem aplausiem. Uz skatuves stāvošais 48 gadus vecais vienpatis paskaidroja, ka, viņaprāt, auto dizains nav mainījies jau pēdējos 100 gadus, tāpēc līdzās salīdzinoši ikdienišķajiem Teslas elektromobiļiem, kurus ražo jau kopš 2012. gada, viņš vēlējies radīt jaunas paaudzes elektrisko pikapu. «Jā, tas atšķiras no citiem!» jūsmoja Masks. «Mums izdevās radīt apvalku no īpaši cieta, nerūsējoša tērauda. Īpaši cietu.» Lai to pierādītu, Teslas galvenais dizainers Francs fon Holchauzens paņēma veseri un sāka dauzīt auto. 
Jaunā auto pamatcena ir 39 900 ASV dolāru un uzlec līdz 69 900 dolāriem modeļiem ar jaudīgāku bateriju.

Ziemassvētku dāvanu idejas


Ember Mug2

Krūzīte ir kā Dieva sūtīta dāvana tiem, kas darba dienu nespēj pavadīt bez karstas kafijas vai tējas. Viedais trauks ar iemontētu bateriju palīdz noturēt īpašnieka izvēlēto dzēriena temperatūru. Krūzītes pieejamas divos izmēros — 295 ml un 414 ml — un trijās krāsās: balta, melna un bronzas.
99,95 USD, Ember.com


Blunt Classic Umbrella

Jaunzēlandiešu firma radījusi īpaši izturīgu lietussargu, kas spēj izturēt vēja brāzmas pat līdz 115 km/h. (Jautājums — vai šādā laikā jūs pats vēlaties atrasties uz ielas?) Lietussarga «ribas» izgatavotas no stiklašķiedras, bet pārsegs no īpaši blīva, ūdeni necaurlaidoša auduma. Pieejams melnā, zilā, sarkanā un dzeltenā krāsā.
79 USD, Amazon.com

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu