Izmantoju pats un iesaku citiem • IR.lv

Izmantoju pats un iesaku citiem

Edgars Pētersons
Marija Leskavniece

Radošās aģentūras Weekend stratēģis un partneris Edgars Pētersons iesaka lietotnes, kas palīdz organizēt darba dienu, uzzināt jaunāko un arī neaizmirst par pusdienām.


Things.
 Viens no lielākajiem izaicinājumiem mūsdienu darba vidē ir atcerēties visu, kas jāizdara, un sakārtot prioritātes. It īpaši, ja projektu ir daudz un tie ir apjomīgi. Lietotne Things ļauj darbu sarakstu savaldīt un loģiski strukturēt pēc projektiem, prioritātēm, termiņiem. Tā ir veidota pēc pieejas Getting Things Done, to viegli var integrēt ar citām lietotnēm. Dienu var sākt ar darāmo darbu pārskatu, sarindošanu un pārplānošanu atbilstoši realitātei. 


Feedly.
Tikt līdzi mūsdienu informācijas plūsmai un izglītoties ir izaicinājums. Vairāk nekā 10 gadus izmantoju iespēju pierakstīties uz RSS ziņu plūsmu no mani interesējošiem avotiem. Kopš Google Reader darbības pārtraukšanas meklēju savu ideālo ziņu lasītāju un esmu to atklājis šajā lietotnē. Tā ļauj ērti kategorizēt informācijas avotus, sekot tiem līdzi, saglabāt un dalīties ar citiem. 


Dropbox.
Mana darba rezultāts un izejmateriāls ir digitāli faili. Tie jāuzglabā, ar tiem jāapmainās. Datora cietais disks, privāti serveri un USB diski jau sen nav ērtākais risinājums. Dropbox piedāvā visus failus glabāt un pārvaldīt mākonī, turklāt funkcionalitāte ir integrēta arī operētājsistēmas izvēlnēs. Rezultātā ir ērti dalīties ar failiem, veikt izmaiņas, un tos var pārvaldīt no jebkuras ierīces jebkurā vietā, kur ir internets. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu