Mūzika un slapjas kājas • IR.lv

Mūzika un slapjas kājas

7
Pagājušā gada festivālā Playground

Daži padomi, lai trīs dienu festivāls nekļūst par nepatīkamu pārdzīvojumu

Daugavgrīvas cietoksnī sāk dārdēt mūzikas, mākslas un kultūras festivāls Komēta, aktīvās atpūtas cienītāji pulcējas uz mūzikas un dzīvesstila festivālu Playground  Ropažos šajā nedēļas nogalē Latvijā sāksies vasaras festivālu sezona.

Nezaudē sakarus

Noklīst no draugu bariņa festivālā ir līdzīgi kā sešgadniekam apmaldīties lielveikalā. Tikai nelīdzēs infocentra laipnā tante un viņas skaļrunis. Ir vairāki veidi, kā izvairīties no pazušanas pūlī. Pirmkārt, turēt telefonu pie rokas un uzlādētu. Festivāli iet līdzi laikam, un gandrīz katrā ir iekārtoti telefona uzlādēšanas punkti. Taču rindas pie lādētājiem dažkārt ir tikpat garas kā pie labierīcībām,  tāpēc, lai nav jāstāv rindā, lieti noder portatīvie telefona lādētāji. 

Tāpat vērts ieskatīties atvilktņu dzīlēs, vai nav noglabāts kāds podziņtelefons: Instagram bilžu nebūs, bet vismaz baterija turēsies vēl ilgi pēc festivāla. Turklāt ar draugiem vērts arī norunāt tikšanās vietu, kur pulcēties, ja noklīstat cits no cita.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu