Sabiedrība. Citi labi piemēri • IR.lv

Sabiedrība. Citi labi piemēri

3
Foto: Edijs Pālens, LETA

 

Uzņēmumā Electrolux Latvia sabiedrības atbalsta principus un prioritātes definējuši paši uzņēmuma darbinieki un sadarbības partneri, nevis vadība vai komunikācijas aģentūra. Katru gadu atbalsta projektu izvēlē līdzās darbiniekiem piedalās arī uzņēmuma vadība un Izglītības un zinātnes ministrijas speciālisti.

Tehnoloģiju kompānija Siemens Latvijā kopš 2000.gada rīko kompānijas dibinātāja Vernera fon Sīmensa Izcilības konkursu. Tā mērķis – atbalstīt Latvijas augstskolu studentu un jauno zinātnieku radošās spējas un veicināt to produktīvu izmantošanu valsts ekonomikai nozīmīgās jomās. Šogad balvās sadalīti 5000 eiro.

Farmācijas uzņēmums GlaxoSmithKline Latvia ir nodibinājis mazo grantu programmu, lai atbalstītu uzņēmumu darbinieku iniciatīvas kopienas ilgstpējīgai attīstībai. Pērn īstenoja piecus projektus, piemēram, organizēja veselības dienas, mācīja brīvprātīgos darbam ar cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un izveidoja mājaslapu par bērnu paliatīvo aprūpi.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu