
Lindas un Ričarda Džonsonu gatavotie Āzijas ēdieni nepilna gada laikā Rīgā piedzīvojuši tik lielu popularitāti, ka nācies pirkt arvien lielākus katlus. Arī ledusskapji kļuvuši par mazu, tāpat nācies nomainīt rīsu varāmo mašīnu.
Divu restorānu pavāri, atgriezušies Latvijā, Rīgas ēstuvju kartē iezīmē neparastus vaibstus
Angli Ričardu Džonsonu un viņa sievu latvieti Lindu ap diviem svētdienas pēcpusdienā sastopu STOCKpot restorāniņā Rīgā, Vecās Ģertrūdes baznīcas rajonā, gatavojoties nākamajai nedēļai. Tā ir viņu pirmā privātā biznesa pieredze, sienas un griesti pašu rokām krāsoti. Taču darbadienu rinda pie letes pierāda, ka Āzijas ēdienu bistro ir tas, ko cilvēki sen gaidījuši.
Tāpat kā pavāra Kārļa Celma Tvaiks - kafejnīca Tallinas ielas Baltajā pirtī. Kolēģu būvētas mēbeles, ambiciozi plāni, ka šī būs bāze stilīgai mobilajai virtuvei treilerī. Draudzīga sagaidīšana, oriģināls un garšīgs ēdiens, kura dēļ cilvēki ir gatavi doties ārpus ierastās centra restorānu zonas. Kārlis, kas Tvaikā pats arī apkalpo viesus, varēja taisīt veiksmīgu karjeru Amerikas Michelin restorānos, bet tomēr izvēlējās Latviju.