Efektologi • IR.lv

Efektologi

5
Rinalda Slucka (no labās) un Dmitrija Grišina vadītais uzņēmums Digital Mind ir izstrādājis «bezpapīra biroju» un elektronisko dokumentu aprites sistēmas konceptus lieliem koncerniem, optimizējis finanšu un farmācijas uzņēmumu pārvaldi Latvijā, Krievijā un Ukrainā.
Ieva Puķe

Digital Mind gan Latvijas, gan Austrumeiropas uzņēmumos elektronizē dokumentu plūsmu un uzlabo pārvaldību

Astoņos pirmdienas rītā – intervija žurnālam. Desmitos – brauciens uz lidostu, lai dotos uz Helsinkiem, kur notiks pārrunas par biznesa plāniem Skandināvijā. Vakarā – atgriešanās Latvijā, jo otrdien no rīta jāveic darba intervijas ar pretendentiem uz astoņām uzņēmuma vakancēm. Tā nedēļa sākās Digital Mind valdes priekšsēdētājam Rinaldam Sluckim. Viņš, starp citu, pagājušā gada oktobrī Dzelzs vīru pasaules čempionātā Havaju salās 2000 cilvēku konkurencē finišēja 97., deviņās stundās pieveicot klasiskā triatlona distanci: 3,8 km peldējumu, 180 km riteņbraukšanu un 42 km skrējienu.

Rinalda Slucka vadītais Digital Mind, kas Lietuvas investīciju bankas Prime Investment 2011.gada pētījumā nosaukts par visstraujāk augušo IT pakalpojumu sniedzēju Baltijas valstīs, var lepoties ar līdzīgu rūdījumu. Akciju sabiedrībai vēl nav desmit gadu, bet tā ātri uzaudzējusi «muskuļus», citiem uzņēmumiem un organizācijām palīdzot uzlabot biznesa informācijas pārvaldību un izmantošanu. Likvidēt liekas manipulācijas, «papīru darbu» uzticēt datoriem, lēmumus pieņemt daudz caurskatāmāk, elektroniskā vidē.

Uzreiz – Siemens
Vārdi sakrīt ar darbiem – tāds iespaids rodas Digital Mind mītnē Zolitūdē. Pirmdienas rītu «iekrāso» tortes griešana, arī šeit ir kāda Dace, un vārda dienu atzīmēšana ir Latvijas biroju vides tradīcija. Tomēr tā neizvēršas dīkā ballītē. Ātri uzēduši rozā kūku, cilvēki motivēti steidzas pie datoriem. Viņi ir jauni, vidējais vecums – 29 gadi, moderni un pozitīvi. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu