Ļauno puķu pārdevēji • IR.lv

Ļauno puķu pārdevēji

4
Fyodor Golan ir gan modes tandēms, gan precējies pāris.

Londonā strauji uzplaukusi Latvijas modes dizainera Fjodora Podgornija karjera. Jaunākā kolekcija Ļaunuma puķes, kas tapusi kopā ar partneri Golānu Frīdmanu un jau godalgota jauno talantu skatē Lielbritānijā, šonodēļ tiks rādīta arī Rīgas modes nedēļā

Fjodoram viss ir «šausmīgs». Šis vārds tiek lietots gan kategoriski negatīvā, gan ļoti pozitīvā nozīmē. Itāļu modes dizainers nelaiķis Džanni Versače ir «liels tēls, uz kuru es šausmīgi skatījos». Franču modes dizainers Terijs Muglers «mani šausmīgi aizrāva, arī seksa viņam bija šausmīgi daudz». Antverpenē, kur Fjodors studēja, «seksualitāte bija šausmīgi manāma uz āru, un tur bezmaz varēja redzēt sadomazohismu uz ielas». Amerikāņu fotogrāfs Deivids Lašapels joprojām atstāj «šausmīgi lielu iespaidu». 

«Šausmīga iedvesma» ir arī Aleksa no 80.gadu amerikāņu ziepju operas Dinastija, «arī seksuāla, bet īstenībā arī Kristela ir baigā ikona, jo viņas tērpi ir simt reižu labāki nekā Aleksai». 

Savukārt tagad Fjodoram «šausmīgi nepatīk, ka pret ķermeni izturas kā pret lietu vai preci – ko var pirkt un pārdot». 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu