Biļetes uz operas tiešraidēm • IR.lv

Biļetes uz operas tiešraidēm

23

No šodienas kinoteātra “Citadele” kasēs un internetā “www.forumcinemas.lv” būs iespēja iegādāties atsevišķas biļetes uz izrādēm, kas jaunajā Metropolitēna operas sezonā tiešraidē tiks demonstrētas kinoteātrī “Citadele”, ziņo aģentūra LETA.

Kinoteātris “Citadele” arī Metropolitēna operas 2011./2012.gada sezonā turpinās priecēt operas baudītājus, piedāvājot tiešraides augstākajā skaņas un attēla kvalitātē no Metropolitēna operas nama Ņujorkā.

Jau ceturto sezonu pēc kārtas, sākot ar Gaetāno Doniceti operas “Anna Boleina” jauniestudējumu 15.oktobrī, visiem interesentiem būs iespēja baudīt pasaules izcilākos opermākslas sasniegumus 11 izrādēs visas sezonas garumā.

29.oktobrī kinoteātrī tiks demonstrēta Volfganga Amadeja Mocarta “Dona Žuana” jauniestudējums, 5.novembrī – Riharda Vāgnera “Zigfrīda” jauniestudējums, 19.novembrī – Filipa Glāsa “Satjagraha”, 3.decembrī – Georga Frīdriha Hendela “Rodelinda”, bet 10.decembrī – Šarla Guno operas “Fausts” jauniestudējums.

21.janvārī kinoteātrī “Citadele” tiks demonstrēta Georga Frīdriha Hendela, Žana Filipa Ramo, Antonio Vivaldi un citu “Apburtās salas” jauniestudējums, 11.februārī – Riharda Vāgnera “Dievu mijkrēslis”, 25.februārī – Džuzepes Verdi “Ernani”, 7.aprīlī – Žila Masnē operas “Manona” jauniestudējums, bet 14.aprīlī kinoteātrī tiks demonstrēts Džuzepes Verdi “Traviatas” iestudējums.

Šī sezona būs īpaša, jo Donnas Annas lomā izrādē “Dons Žuans” varēs redzēt skatītāju un klausītāju iemīļoto, kā arī pasaules atzinību ieguvušo latviešu solisti Marinu Rebeku.

Biļešu cenas kinoteātra kasēs ir 14,80 lati, “Kino kluba” biedriem – 13,25 lati, bet Latvijas Nacionālās operas Fonda biedriem – 12 lati. Tāpat ir iespējams iegādāties dāvanu kartes – vienas operas izrādes translācijas apmeklējumam dāvanu kartes cena ir 14,80 lati, bet trīs operas izrāžu translāciju apmeklējumiem dāvanu karti ir iespējams iegādāties par 39 latiem.

 

Komentāri (23)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu