Pie stūres sēžas teju četru promiļu reibumā • IR.lv

Pie stūres sēžas teju četru promiļu reibumā

19
Lauris Vīksne, F64

Lietuvas pilsonis auto vadījis 3,95 promiļu reibumā

Jelgavas novada Elejas pagastā Meitenes robežkontroles punkta tuvumā otrdien kāds šoferis pieķerts automašīnu vadām 3,95 promiļu reibumā, atsaucoties uz policijas informāciju, ziņo BNS.

1979.gadā dzimušais vīrietis ar automašīnu "Volkswagen" no Lietuvas puses devies Elejas virzienā un šķērsojis Meitenes robežkontroles punktu. Pamatīgajā reibumā pieķertais vīrietis ir Lietuvas pilsonis.

Administratīvo pārkāpumu kodekss paredz – ja alkohola koncentrācija autovadītāja izelpā pārsniedz 1,5 promiles, transportlīdzekļa vadītājam piemēro administratīvo arestu no desmit līdz piecpadsmit diennaktīm, uzliek naudas sodu no 800 līdz 1000 latiem un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz četriem gadiem.

Jau vēstīts, ka pagājušās nedēļas nogalē Līvānu novada Rožupes pagastā policija aizturējusi kādu vīrieti, kurš automašīnu vadījis 5,14 promiļu reibumā. Aizturētais, kāds 1957.gadā dzimis vīrietis, pārvietojies ar automašīnu "Volkswagen", un policija viņu bija laicīgi pamanījusi, tādējādi pārtraucot bīstamo braucienu.

Komentāri (19)

janazakovica 18.08.2010. 11.32

ja trenejas gadus 20 mest pa lampu ka rasputins ar pret indi darbojaas tad onkuli vel ne tadus rekordus uzstadit var.laukos citi taktoristi bez 2 promilem uz lauka nemaz nebrauc.ta ka soreiz traktorists bija veca wolksvagena iemitinajies.

+3
-1
Atbildēt

0

daina_tabuna 18.08.2010. 14.38

Tie 3,95 bija izelpā, nevis asinīs!!!
Nevajag jaukt. Ja es tikko iedzeršu kaut 30 gramus šņabīša un pāris minūšu laikā “pūtīšu trubā”, tad uzrādīsies anormālas promilles. Bet ņemot vērā manu turpat centneru dzīvsvara un to, ka es nedzeru vispār, tad pēc pus stundas man asinīs nebūs pat 0,1 promille. Leitis vienkārši tika paķerts uz muļķi. Būtu pieprasījis asins analīzes, tad kamēr tiktu līdz noņemšanai, kazi i 1,5 nemaz nesanāktu un policija varētu iet bekot.

0
-1
Atbildēt

0

disassociative 18.08.2010. 14.02

Braucot ar prāmi Rīga – Stokholma liela daļa pasažieru ir leišu pauninieki, kas brauc uz Zviedrijas kaut kādām bāzēm vai vēl kur pēc preces un pēc tam atpakaļ. Braucot uz Stokholmas pusi šie ļautiņi uz prāmja ir skaidrā vai gandrīz skaidrā, jo ostā Stoholmā mēdz visus no prāmja nost braucējus pārbaudīt ar trubiņām. Atpakaļ ceļā uz Rīgu šis pats kontingets ir pamatīgā ķēmā un tāds arī brauc nost no prāmja. Kāpēc obligātā trubiņu kontrole nevarētu būt arī Rīgas ostā? Nekādu milzu laiku tas neaizņem. Stokholmā tas rit ļoti operatīvi. Esi skaidrā, brauc, neesi, piespiedu dīkstāve uz izuzgulēšanās laiku speciālā nožogojumā. Gribi gultā gulēt, atstāj mašīnu un ej uz viesnīcu un guli.

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu