
Gamma–A līdzīpašnieks Aivars Lejietis stāsta, ka, saliekot 38461 zivju konservu bundžu citu virs citas, izveidotos viens kilometrs. Pēc šāda paša aprēķina, attālumu no Rīgas līdz Maskavai (929 km) Gamma–A saražo septiņos mēnešos.
Zivju pārstrādātājs Gamma-A papildspēkus no Taizemes un Bulgārijas vairs nesauc. Visu dara paši: zvejo, kūpina un eksportē uz 42 valstīm
Viena no pirmajām ziņām, ko internets izmet par Gammu-A, ir stindzinoša: firmas līdzīpašnieks un valdes priekšsēdētājs Aivars Lejietis, vadot lidmašīnu, avarējis. Pērnā gada maijā lidaparāts pikējis Ādažu pļavās no 100 metru augstuma. Lejietis stāsta, ka apzinājies - tās ir viņa dzīves pēdējās sekundes. Prātā bija vien doma par tuviniekiem un to, ka nevar viņiem neko pateikt. Atvadīties. Lidmašīnā bija atvērusies lūka, līdz ar to izmainot lidmašīnas aerodinamiku un smaguma centru. Neticamā kārtā Lejietis izdzīvoja. Pārdzīvojis vairākas operācijas, viņš jūtas labi. Arī ar biznesu viss labi. Par to arī stāsts.