liellopu gaļa
- Analīze
- 12.03.2025.
- Baiba Litvina
Māksla vai noziegums?


- Veiksme
- 16.10.2024.
Sapnis par dārzu

- Veiksme
- 19.05.2021.
Garšu eksperimenti lauku plašumos

- Labs bizness
- 08.06.2020.
Ganāmpulks kā droša banka

- Tendences
- 06.04.2020.
Steiki atkal ir stilā

- Analīze
- 12.03.2025.
- Baiba Litvina
Māksla vai noziegums?
Pēc Nacionālās apvienības politiķu iesnieguma policija sākusi kriminālprocesu par Kristiana Brektes performanci, kurā iesaistīta liellopa sirds un Brāļu kapi

- Viedoklis
- 05.12.2024.
Ieviešot eksporta nodokli, Zemkopības ministrija praktizē legālu reketu
Zemkopības ministrijas virzīto izmaiņu MK noteikumos rezultātā, būtiski palielinot maksājumus Pārtikas un veterinārajam dienestam (PVD), kā arī ieviešot “Krauzes teļu eksporta nodokli”, cietīs katrs Latvijas zemnieks, kas audzē liellopus pārdošanai.

- Veiksme
- 16.10.2024.
Sapnis par dārzu
Jēkabpils novada uzņēmums Kapačmuiža specializējas gaļas uzpirkšanā un eksportā, taču īpašnieka Jāņa Kapača sapnis ir kādreiz pelnīt arī ar augļkopību

- Veiksme
- 19.05.2021.
Garšu eksperimenti lauku plašumos
Lielākā daļa pasūtījumu gaļas pārstrādes uzņēmumam SIA Terūna līdz pagājušā gada martam bija no restorāniem un burgernīcām. Pērn rudenī nācās lemt — doties dīkstāvē līdz ar ēdinātājiem vai tomēr turpināt darbību, meklējot jaunus noieta tirgus. Nolēma turpināt

- Labs bizness
- 08.06.2020.
Ganāmpulks kā droša banka
Pēdējos gados strauji palielinās Latvijā audzēto gaļas liellopu skaits, turklāt trešdaļa no viņiem ganās bioloģisko saimniecību ganībās. Dabas draugi priecājas, ka šādi ganāmpulki palīdz atjaunot bioloģisko daudzveidību Latvijā, bet paši zemnieki uzsver — tie veido stabilu biznesu


- Labsajūta
- 26.02.2020.
Kļūsim par fleksitāriešiem!

- Veiksme
- 16.01.2019.
- Ieva Jakone
Veiksmīgie burgeri

- Labsajūta
- 16.05.2018.
- Māris Diņģelis
Pārāk saldā patiesība

- Labsajūta
- 14.03.2018.
- Māris Diņģelis
Etiopiešu trīsvienība

- Interesanti
- 13.08.2013.
Nākotne ir atnākusi!

- Analīze
- 21.03.2012.
Cīsiņu tests

- Labsajūta
- 26.02.2020.
Kļūsim par fleksitāriešiem!
Ierobežojot gaļas patēriņu, mēs mazāk ietekmēsim vidi, un, visticamāk, tas nāks arī par labu veselībai

- Veiksme
- 16.01.2019.
- Ieva Jakone
Veiksmīgie burgeri
Kā kļūt veselīgam? Stilīgās ķēdes Street Burgers saimnieks iesaka burgeru diētu. Kā uzņēmumam izdevies būt tik veiksmīgam?

- Labsajūta
- 16.05.2018.
- Māris Diņģelis
Pārāk saldā patiesība
Par cukura ligu Amerikā, pāris veselīgiem ēšanas principiem un «godalgām bagāta čili» recepti

- Labsajūta
- 14.03.2018.
- Māris Diņģelis
Etiopiešu trīsvienība
Ķeroties pie etiopiešu sautējumu gatavošanas, jāpieņem trīs drosmīgi lēmumi: sasmalcināt prāvu skaitu sīpolu, riskēt ar nepazīstamas garšvielas asumu un nekautrēties no eļļas daudzuma

- Interesanti
- 13.08.2013.
Nākotne ir atnākusi!
Pagājušajā nedēļā Londonā beidzot notika jau sen solītās un beidzot galdā liktās mākslīgi audzētās gaļas pirmā degustācija. Nīderlandiešu zinātnieki piedāvāja burgeru

- Analīze
- 21.03.2012.
Cīsiņu tests
Bērni pie labiem cīsiņiem pieskaita arī valdības noteikumos izbrāķētos
