kombuča

- Tendences
- 02.06.2024.
Nekādas līdzības ar pelmeņiem

- 1 no 2 miljoniem
- 13.12.2023.
- Alise Zita Zeidaka
Darja un Jegors, pasaulē labākās alkoholiskās kombučas ražotāji

- Veiksme
- 28.06.2023.
- Alise Zita Zeidaka
Ceļojums starp galaktikām

- Labs bizness
- 31.07.2022.
- Ilze Šķietniece
Noreibt no garšas

- Labsajūta
- 27.10.2021.
- Marija Leskavniece
Padauzīties virtuvē

- Mentors
- 06.10.2024.
- Alise Zita Zeidaka
Dalos pieredzē: kā ražot bioloģisku produktu
Jaunie uzņēmēji.


- 1 no 2 miljoniem
- 13.12.2023.
- Alise Zita Zeidaka
Darja un Jegors, pasaulē labākās alkoholiskās kombučas ražotāji
Kamēr aiz loga puteņo, ekrāna otrā pusē spīd saule — Darja un Jegors Grabari sarunai pieslēgušies no kāda Honkongas parka. Tur viņi mēģina Kuldīgā ražoto tējas sēnes dzērienu Rudy’s Kombucha ienest Āzijas tirgū. Pirms kāda laika Liepājas restorānā iepazinušies ar latviešiem, kam Honkongā pieder picērija, beķereja un neliels veikals. Tagad Grabari devušies ciemos, lai prezentētu savu produktu arī citu restorānu, bāru un veikalu saimniekiem.

- Veiksme
- 28.06.2023.
- Alise Zita Zeidaka
Ceļojums starp galaktikām
«Mēs esam tas, ko ēdam, domājam un darām. Tas viss rezultējas mūsu ikdienā, tāpēc jākļūst apzinātākiem par to, ko patērējam!» aicina kombučas Dzīvības dzēriens ražotāji Miķelis un Anete Isajevi

- Labs bizness
- 31.07.2022.
- Ilze Šķietniece
Noreibt no garšas
Dzērienu tirgū visstraujāk aug «bezalkoholisko alkoholisko» dzērienu niša

- Labsajūta
- 27.10.2021.
- Marija Leskavniece
Padauzīties virtuvē
Kāpēc gan mājsēdē savu dusmu vietā neuzraudzēt kādu garšīgu ēdienu vai dzērienu? Labs ievads fermentācijā var būt tējas sēne jeb kombuča

- Dzīvesstils
- 05.03.2020.
Restarts
