aukstā zupa
- Tendences
- 04.08.2024.
Brīvajā laikā

- Tendences
- 06.06.2023.
Čau, baudi, bet neapēd zemeslodi!

- Slavenība
- 16.06.2021.
Priecīgs un spēka pilns

- Labsajūta
- 07.10.2020.
- Marija Leskavniece
Sīpolu ceļš

- Labsajūta
- 08.07.2020.
- Marija Leskavniece
Smaržo sviests

- Labsajūta
- 01.07.2020.
- Marija Leskavniece
Citādie kartupeļi un cūkgaļa

- Tendences
- 04.08.2024.
Brīvajā laikā
Īpaši karstā vasarā meklējam veidus, kā atvēsināties, un arī piedomājam pie klimata pārmaiņām — rodot iespējas brīvo laiku pavadīt dabai draudzīgāk


- Slavenība
- 16.06.2021.
Priecīgs un spēka pilns
Komponists, grupas Instrumenti mūziķis Jānis Šipkēvics stāsta par bagātīgajām iecerēm, kas tapušas sarežģītajā pandēmijas laikā, un dalās ar omītes aukstās zupas recepti

- Labsajūta
- 07.10.2020.
- Marija Leskavniece
Sīpolu ceļš
Skābi kāposti, rupjmaize, kartupeļi un biezpiens — igauniete Tīna Roze uzskaita kulināros stūrakmeņus latviešu un igauņu virtuvē. Atšķirīgā ir maz, tomēr mūsu košo auksto zupu kaimiņos nezina

- Labsajūta
- 08.07.2020.
- Marija Leskavniece
Smaržo sviests
Latvijā ir brīnišķīgi gardi piena produkti! Pietrūkst tikai treknā un krēmīgā pilnpiena pavalga kaymak un biezāka saldā krējuma, ko piešaut pamatēdieniem, saka bosniete Selma

- Labsajūta
- 01.07.2020.
- Marija Leskavniece
Citādie kartupeļi un cūkgaļa
Lai gan latviešu virtuve neizceļas ar produktu daudzveidību vai unikalitāti, to pagatavošanu esam izkopuši līdz meistarības līmenim, uzskata ekvadorietis Ēriks
