Daugavpils teātrī pirmizrāde dejas izrādei "Kazanova. Henrieta. Venēcija" • IR.lv

Daugavpils teātrī pirmizrāde dejas izrādei “Kazanova. Henrieta. Venēcija”

27
Skats no izrādes. Publicitātes foto

Dejas izrādes pamatā ir stāsts par izcilo mīlnieku Kazanovu

Šodien, 22.novembrī plkst.18.30 Daugavpils teātrī pirmo reizi tā vēsturē notiks pilnmetrāžas dejas izrādes “Kazanova. Henrieta. Venēcija” pirmizrāde, raksta aģentūra LETA. 

Iestudējuma horeogrāfe ir Irina Saveļjeva, kuras darbu skatītāji jau ir iepazinuši vairākās Daugavpils teātra izrādēs. Horeogrāfe divus gadus pēc kārtas bijusi nominantes godā “Spēlmaņu nakts” gada balvā. Bet jauniestudējums “Kazanova. Henrieta. Venēcija” būs Saveļjevas pirmais pilnmetrāžas darbs. 

Izrāde ir stāsts par izcilo mīlnieku Kazanovu. Iestudējuma radošā komanda uzsver, ka šajā izrādē tiek lauzts stereotips par Kazanovu kā mīlnieku un pievērsta uzmanība viņa personībai.

Izrādes scenogrāfes Agnese Stabiņa un Inga Bermaka. Svarīga loma izrādes scenogrāfijā un kostīmos būs Venēcijas maskām, kas uz Daugavpils teātri atceļojušas no Venēcijas. 

Lomās darbosies Miroslavs Blakunovs, Inese Ivulāne-Mežale, Egils Viļumovs, Aleksandrs Komarovs un Jeļizaveta Petrova, dejotāji: Anna Sultanova, Anna Gimbute, Artūrs Jackevičs, Svetlana Morozova, Māris Boka, Džeina Saulīte, Milena Rožanska, Natālija Kotona, Edgars Kuškurs un Raimonds Paegle. 

Nākamās izrādes 23.novembrī plkst.18, 5.decembrī plkst. 18.30 un 30.decembrī plkst. 18.30.

Biļetes cena Ls 3- 10. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv

Komentāri (27)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu