"K.Suns" Karaliskā improvizācijas teātra sezonas noslēguma izrāde • IR.lv

“K.Suns” Karaliskā improvizācijas teātra sezonas noslēguma izrāde

29
Varis Klausītājs improvizācijas teātra izrādē. Foto - Rūta kalmuka, f64

Noslēguma izrādē piedalīsies visi Karaliskā improvizācijas teātra improvizatori. Pēc tam – ballīte

Šovakar, 6.jūnijā plkst.20 kinoteātrī “K.Suns” norisināsies Karaliskā improvizācijas teātra sezonas noslēguma izrāde, raksta aģentūra LETA. Noslēguma izrādē piedalīsies visi Karaliskā improvizācijas teātra improvizatori – Varis Klausītājs, Arvis Dejotājs, Ģirts Runātājs, Ēriks Dziedātājs, Jānis Skutelis un Arstarulsmirus. 

Vakara vadība būs Andra Rupā rokās un galvā, savukārt par muzicēšanu rūpēsies dīdžejs “Carlo”. Pēc izrādes – ap plkst.22 – uzticīgākie un nenogurdināmākie Karaliskā improvizācijas teātra fani un visi pārējie jautrības cienītāji aicināti uz sezonas noslēguma ballīti un improvizētiem “Suņa svētkiem”, kas norisināsies gan kinoteātra “K.Suns” telpās, kur gaidāms brīvais mikrofons topošajiem stāvkomiķiem, komēdijas “Optimistika” skatīšanās un dejas, gan kafejnīcā “Andalūzijas Suns”, kur paredzēta rokgrupas “A pie mums Jelgavā” uzstāšanās, Karaliskā improvizācijas teātra piecu gadu video retrospekcija, Vara Klausītāja “Zīmējumu teātris”, kā arī dejas. 

Vairāk informācijas KIT mājas lapā

Biļetes uz izrādi nopērkamas www.bilesuserviss.lv un kinoteātra “K.Suns” kasē, savukārt pēc izrādes notikumu apmeklējums bez maksas.

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu