LTV valdes pretendentu vērtēšanas termiņu pagarina līdz 7.martam • IR.lv

LTV valdes pretendentu vērtēšanas termiņu pagarina līdz 7.martam

37
Foto: Lita Krone, LETA

 

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) apstiprināja grozījumus konkursa uz valsts SIA “Latvijas Televīzija” (LTV) valdes locekļu amatiem nolikumā, pagarinot pretendentu vērtēšanas termiņu līdz 7.martam, informēja NEPLP Informācijas centra vadītāja Sanita Blomniece.

NEPLP priekšsēdētājs Ainārs Dimants biznesa portālam “Nozare.lv” norādīja, ka termiņš tiek pagarināts pēc personāla atlases uzņēmuma “Fontes” iesnieguma, jo uzņēmumam ir jāsavāc atsauksmes par darbiniekiem no iepriekšējām darba vietām, jāveic pārbaudes, bet esot grūtības vienoties ar dažiem kandidātiem, kā arī pēc publiskās diskusijas 25.februārī jāveic novērtējums par kandidātiem. Pēc novērtējuma veikšanas “Fontes” NEPLP sēdē sniegs ziņojumu par kandidātiem un padome balsos par LTV valdi.

Dimants uzsvēra, ka termiņš tiek pagarināts arī tāpēc, lai dotu ilgāku laiku publiskajam procesam. Iepriekš bija paredzēts, ka pretendentu izvērtēšana notiks līdz 28.februārim, raksta : Nozare.lv”.

Kā ziņots, 28.janvārī noslēdzās pieteikšanās NEPLP rīkotajam konkursam, kurā tiks izraudzīti trīs LTV jaunās valdes locekļi – valdes priekšsēdētājs, valdes loceklis programmu attīstības jautājumos, kā arī valdes loceklis finanšu un tehnoloģiju jautājumos. Konkursam pieteicās 45 kandidāti.

Pēc dokumentu izvērtēšanas un intervijas NEPLP nobalsoja par deviņiem kandidātiem, kas tiek izvirzīti konkursa otrajā kārtā (trīs uz katru valdes locekļa amatu).

LTV ģenerāldirektors un valdes loceklis Edgars Kots ar gadumiju pameta LTV vadītāja amatu. No 2013.gada 2.janvāra Kots ir a/s “Diena” valdes priekšsēdētājs. Kots no 2008.gada bija LTV ģenerāldirektors un vienīgais valdes loceklis.

NEPLP 2012.gada 13.decembra sēdē līdz jaunas valdes iecelšanai par LTV pagaidu administratoru iecēla biznesa attīstības projektu vadītāju Gintu Miķelsonu.

 

Komentāri (37)

janazakovica 14.02.2013. 22.10

maksligi sadomato-sabuveto amatu valsts..viss paliek ar vien sliktaak un debilaak..kapec vajadziga tv ja tur nav ko radit..vai valde te kaut ko palidzees..varbut vajag cetras valdes kaa paslaik ir dienaa…melosana nu manisanaas notiek vairak nekaa padomju laikaa..pie kaa tas viss novedis…pie pilnigas degradacijas un debilizacijas..

0
0
Atbildēt

1

    dro > janazakovica 15.02.2013. 08.58

    Krusttēvs. ..viss paliek ar vien sliktaak un debilaak.
    ______________________
    Šorīt nospiedu slēdzi – strāvas nav, atgriezu krānu – ne pilītes ūdens, atvēru ledusskapi – tukšs! Lai gan arī radiatori auksti, nezaudēju cerību, ka var būt vēl sliktāk – šorīt +3, bet ne uz ilgu laiku – naktī sola -7. Krievijā sprāgst un krīt meteroiti, gan jau atlidos arī līdz mums…

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu