"Labvēlīgais tips" atklās jubilejas koncerttūri "Tikai 20" • IR.lv

“Labvēlīgais tips” atklās jubilejas koncerttūri “Tikai 20”

32
Grupas "Labvēlīgais tips" solists Andris Freidenfelds koncerta laikā. Foto Dmitrijs Suļžics, f64

Koncertā “Arēna Rīga” skanēs publikas iemīļotie grupas hīti un žilbinās speciāli iestudēts krāšņs šovs

Piektdien, 12.oktobrī, “Arēnā Rīga” notiks grupas “Labvēlīgais tips” koncerts, ar ko tiks atklāta grupas jubilejas koncertsērija “Tikai 20”, raksta aģentūra LETA.

Koncertprogramma sagatavota ar īpašu rūpību, no vairāk nekā 150 dziesmām, kas glabājas ansambļa pūrā, atsijātas aptuveni 30 dziesmas, kuru vidū ir gan “Omnibuss” un “Alumīnija cūka”, gan “Pīrādziņ, nāc ārā!” un virkne citu klausītāju iemīļotu dziesmu. Koncertā muzikāli vokālo pusi bagātinās šovs. Grupa “Labvēlīgais tips” neslimo ar mazummāniju, tāpēc ir sagatavojusi gan spožas gaismas un lāzerus, gan videoprojekcijas un pirotehniskus efektus, gan krāšņi šūtus tērpus. “Sadarbojoties ar tehniskajām kompānijām “GaCo” un “Videocentrs” un personīgi Arti Dzērvi un Pēteri Ripu, kā arī deju grupas “Fandango” meitenēm, esam pavadījuši neskaitāmas spraiga darba stundas, lai radītu tādu izrādi, kas pārsteigtu pat pastāvīgos mūsu rudens koncertciklu apmeklētājus,” aģentūrai LETA stāstīja grupas menedžeris Ģirts Lūsis. 

Pēc Rīgas grupa uzstāsies arī citās Latvijas pilsētās, bet trīs koncerti Liepājā un pa vienam koncertam Valmierā un Jelgavā jau ir izpārdoti. Biļetes iepriekšpārdošanā uz “Arēnā Rīga” notiekošo koncertu, kā arī uz otru koncertu Valmierā un Jelgavā, uz koncertu Ventspilī un Līvānos var iegādāties www.bilesuparadize.lv

 

 

 

Komentāri (32)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu