Būs "Instrumentu" papildkoncerts • IR.lv

Būs "Instrumentu" papildkoncerts

24

16.decembrī plkst.20 Rīgā, "Sapņu fabrikā", notiks grupas "Instrumenti" papildkoncerts, ziņo aģentūra LETA.

Papildkoncerts izsludināts, jo biļetes uz "Instrumentu" koncertu "Sapņu fabrikā" 17.decembrī ir tikpat kā izpārdotas.

Pirmās 48 stundas – no 24.novembra pirmajiem mirkļiem līdz 25.novembra pusnaktij – biļetes būs nopērkamas par puscenu jeb sešiem latiem.

"Esam no sirds aizkustināti par milzīgo godu – lielo publikas interesi, kas ļaus mums "Sapņu fabriku" rībināt vairākas dienas pēc kārtas. Divtik priecīgi – par to, ka esam raduši iespēju koncertā nokļūt tiem, kam maciņš neatļautu iegādāties biļetes par pilnu cenu. Ar šo akciju īpaši vēlējāmies uzrunāt skolniekus un visus studējošos," saka Reynsi.

Nākamnedēļ īpašā angārā uz grupas "Instrumenti" "Sapņu fabrikas" koncertiem būvētas skatuves sāksies ģenerālmēģinājumi, un grupas dalībnieki ir pārliecināti, ka "Instrumentu" decembra koncertos publika novērtēs ne tikai māksliniecisko sniegumu, bet arī šova tehnisko izpildījumu.

"No nevienas idejas neesam atteikušies tās šķietami sarežģītās īstenošanas dēļ. Zinām, ka ikviena iecere ir realizējama, tādēļ, plānojot un gatavojoties lielkoncertiem, mēģinājumu telpu nereti pametam tikai vēlā naktī – saguruši, taču ļoti laimīgi par paveikto," piebilst Shipsi.

Abus "Instrumentu" koncertus iesildīs 19 gadus vecā igauņu dziedātāja Īrisa.

Paralēli darbam pie lielkoncerta programmas "Instrumentu" mūziķi strādā pie jaunas dziesmas latviešu valodā, kas radio stacijās nonāks decembra sākumā.

Savukārt piektdien "Instrumenti" dosies uz Franciju, lai piedalītos Ziemeļu mākslas un literatūras festivālā "Les Boréales", kurā šogad īpaša uzmanība veltīta Baltijas valstu kultūrai, bet 3.decembrī mūziķi uzstāsies "EuropaVox" festivālā Beļģijā.

Komentāri (24)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu