“The Economist” kopā ar “Ir” izdos gadagrāmatu • IR.lv

“The Economist” kopā ar “Ir” izdos gadagrāmatu

37

Latviešu izdevuma redaktors ir komentētājs Pauls Raudseps

Latviešu valodā tiks izdots izdevniecības "The Economist Group" ikgadējais izdevums par nākamā gada notikumiem un prognozēm – "The World 2011", kas latviešu valodā sauksies "Pasaule 2011.gadā".

Izdevums latviešu valodā top, sadarbojoties žurnāla "Ir" redakcijai ar Lietuvas kompāniju "MCG Nordic". Latviešu izdevuma galvenais redaktors ir komentētājs un žurnālists Pauls Raudseps. Raudseps norādījis, ka arī Latvijas procesiem veltītā sadaļa būs kvalitatīvs un intriģējošs materiāls ar notikumu apskatiem, komentāriem un prognozēm.

"The World 2011" ir viens no prestižākajiem un populārākajiem izdevniecības "The Economist Group" izdevumiem, kas sniedz nākamā gada notikumu un prognožu apkopojumu. Apskats tiek veidots, aicinot politiķus, ekonomistus, slavenības, zinātniekus un žurnālistus izteikt viedokli par nākamā gada notikumiem.

Piemēram, izdevumā, kas veltīts 2011.gadam, būs Lielbritānijas premjerministra Deivida Kamerona, Eiropas Padomes prezidenta Hermana van Rompeja, ASV valsts sekretāres Hilarijas Klintones, "Virgin" vadītāja Ričarda Brensona, dziedātājas Madonnas, kā arī Latvijas vadošo ekonomikas, sociālās un kultūras jomas speciālistu viedokļi.

"The World in 2011" būs jau 25.jubilejas izdevums. Izdevumu tulko vairāk nekā 20 valodās, tai skaitā latviski, un tas būs pieejams 90 pasaules valstīs. "Pasaule 2011.gadā" izdevuma tirāža būs 18 tūkstoši eksemplāru, un klajā tas nāks decembrī.

Komentāri (37)

kkristaps 04.11.2010. 11.13

Haris
Bitīt matos, kāda Tev daļa, ko izvēlas vai neizvēlas vairums vai mazums no mums vai jums, vai viņiem, vai viņām??? Izsaki savas domas par konkrēto jautājumu, nevis par personālijām, un beidz vienreiz apsaukāties, Tu – Beslanraivja un Piselniekimanta “patiesības” apoloģēt.

+5
-1
Atbildēt

0

Sanšains 04.11.2010. 12.37

Nu, izvēlieties taču uz veselību!
Un tieši neveselīgi ir tā uztraukties.:)

Nocitēju “LA”, kur skaisti aprakstīta “sabiedriskās domas” negodīgā veidošanas shēma “Pabriks-Lūkass-Štokenbergs” – nē, nepatīk, kož kaulā!
Atgādināju acīmredzamās un negodīgās manipulācijas ar “neatkarīgajiem ekspertiem un pētniekiem”, kuri barojušies par Sorosa naudu – nē, nepatīk, kož kaulā!

Protams, ne jau jūsu, apņēmīgo neredzētāju, dēļ te kaut ko rakstu. Tik dumjš taču neesmu, lai iedomātos, ka spētu mainīt jūsu stabilo pārliecību.:)

Pretendēju vien uz to, ka varbūt kādreiz kāds patiesības izziņā ieinteresētais šo to varētu sākt pārdomāt.:)

0
-5
Atbildēt

0

Sanšains 04.11.2010. 01.00

(turpinājums)

Tikai nav īsti skaidrs, kurš no kura šajā gadījumā smeļas daiļrunīgus epitetus par Latvijas partijām – Pabriks no Lūkasa vai Lūkass no Pabrika.”
http://www2.la.lv/lat/latvijas_avize/jaunakaja_numura/latvijas.zinas/?doc=87785

Un vēl – vai arī Raudseps ir Lūkasa “draugs”?
Ja jā – vai šī visnotaļ labā iecere par gadagrāmatas izdošanu atkal nesāks pārvērsties par “partijas iekšējo diskusiju”, kā tas bija laikā, kad gan “Dienu”, gan “Sorosa fonda” valdi vadīja Ēlerte, un “Dienā” kā “eksperti” nemitīgi tika citēti visdažādākie darboņi, cenšoties nenorādīt (faktiski slēpjot), ka praktiski visi viņi ir saņēmuši finanšu vai citādu atbalstu no… Sorosa fonda?

+1
-10
Atbildēt

6

    Sanšains > Sanšains 04.11.2010. 09.06

    sigma:
    ko Tu pūti tai pašā stulbā stabulē kā Lembergs, Bendiks, Iesalnieks u.c. “ventspilnieki”?
    ===========================
    Ja es KĀRTĒJO REIZI uzsvērtu, ka Ventspils feodālis un viņa apjūsmošana par piemesto piecīti pensijām man ir tikpat derdzīga kā Alkatīgie Šakāļi un viņu nekaunīgā uzvedība? Vai tas ko mainītu Jums līdzīgo spriedumos par Sorosa un viņa izpildīgo algotņu kritiku?:)

    Domāju, ka nē. Jo ir taču acīmredzams, ka tieši jūsu “nometnei” īpaši raksturīga ir “boļševistiska pieeja” [Dzeris].:)

    Šķiet, vairums no jums gluži vienkārši vēlas TICĒT (Sorosēlertei, piemēram) un rast piederības sajūtu pašiedomātai “izglītoto, mūsdienīgo un godīgo” kopienai, nevis vēsu galvu izvērtēt argumentus. Jā, ticēt – tieši tāpat kā Lemberga fani.

    +2
    -7
    Atbildēt

    0

    girts_gansons > Sanšains 04.11.2010. 10.03

    … vēlas TICĒT (Sorosēlertei, piemēram) un rast piederības sajūtu pašiedomātai “izglītoto, mūsdienīgo un godīgo” kopienai, nevis vēsu galvu izvērtēt argumentus …
    ————
    Līdzīgi domāt vēl nenozīmē akli TICĒT. Ja nepiekrīt Tev, tas nenozīmē ka nav vērtējuma.

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    kkristaps > Sanšains 04.11.2010. 04.49

    Būtu jauki, ja Tu un Tavi domubiedri iemācītos kaut vienu domu izteikt bez ķengāšanās un apsaukāšanās. Pagaidām jūsu klaigāšana ne ar ko neatšķiras no bēdīgi slavenās jaunbandītēnu organizācijas TPJO leksikas, un man žēl, ka jūs paši nesaprotat, cik nožēlojami esat un kā diskreditējat latviešu tautu un nacionālisma ideju kā tādu.

    +8
    -1
    Atbildēt

    0

    girts_gansons > Sanšains 04.11.2010. 10.10

    Ko “Sorosa naudu” saņēmušās organizācijas ir izdarījušas sliktu Valsts interesēm?

    +9
    -1
    Atbildēt

    0

    Rinalds Āriņš > Sanšains 04.11.2010. 01.28

    Kas VL/TB-LNNK raksturojumā ir tik nepareizs ?

    Un kas tik traks ar “…Sorosa fondu”, par ko Tu pūti tai pašā stulbā stabulē kā Lembergs, Bendiks, Iesalnieks u.c. “ventspilnieki”?

    +10
    -1
    Atbildēt

    0

    mary75 > Sanšains 04.11.2010. 07.28

    Doma Harim vienkārša – visi, kas nejūsmo par VL, un kam darīšanas ar Sorosa fondu – tie ir Latvijas ienaidnieki.
    VL atbalstītājiem raksturīga tīri boļševistiskā pieeja visam – kas nav ar mums, tas ir pret mums, un , tātad, ienaidnieks.

    +11
    -2
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu