VIDEO: Mītu par Eiropas Savienību atspēkošana • IR.lv

VIDEO: Mītu par Eiropas Savienību atspēkošana

2
Eiropas Savienības karogs uzdurts uz zemnieka dakšām Polijas lauksaimnieku protestā šogad februārī Poznaņā. Foto - Sergei GAPON/AFP
ARTE

No ļenganiem banāniem līdz Briseles – Strasbūras “ceļojošā cirka” izdevumiem – sabiedrībā klīst daudz mītu par Eiropas Savienību (ES). Mēs atspēkosim dažus no tiem, kurus varbūt esat dzirdējuši.

Šajā raidsabiedrības ARTE sērijā Eiropas iknedēļas apskata komanda iedziļināsies trijos plaši izplatītos uzskatos par ES: tās ierēdņi izmaksā pārāk daudz, Eiropas Parlamentam nav īstas varas un ES vienkārši jaucas citu darīšanās. Nošķirsim patiesību no pārspīlējumiem vai nepatiesībām.

 

Redakcijas piebilde: video varēs aplūkot raidsabiedrības ARTE mājaslapā līdz šāgada 30.maijam.

Šo iknedēļas raidījumu veido Eiropas sabiedriskā raidorganizācija ARTE. Tas tiek publicēts deviņās valodās, pateicoties sadarbībai ar El País (Spānija), Gazeta Wyborcza (Polija), Internazionale (Itālija), Kathimerini (Grieķija), Le Soir (Beļģija), Telex (Ungārija) un Ir (Latvija). Projektu finansē Eiropas Savienība no European Media Platforms līdzekļiem.

Komentāri (2)

Uldis.M42 06.05.2024. 20.23

Lai gan priekš mums tas nav labi ka Apvienotā karaliste izstājās no ES, no mūsu puses nebūtu ētiski vēlēties lai kā viņiem dzīvot lemtu negrofīlās Briseles padibenes un sodomīti. Eiroparlamenta Strasbourg ceļotāji un nelegāļu barošana tiešām izmaksā dārgi, bet tas ka viņi apmaksā Hamas tuneļus un raķetes, tas jau ir noziegums un EP deputāti, kuri pēc savu kremļa saimnieku rīkojuma to atbalsta, ir pelnījuši visbargākos sodus par terorismu.

0
0
Atbildēt

0

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu