Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem • IR.lv

Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem

Foto no personīgā arhīva
Marija Leskavniece

Iesaka Mārtiņš Lasmanis, Supliful līdzdibinātājs un vadītājs: «Nav nemaz daudz cilvēku, kuri stāsta par to, ko patiesībā nozīmē būt uzņēmējam. Cik tas ir mentāli izaicinoši, cik ļoti sarežģīti. Tas prasa lielu disciplīnu un saņemšanos brīžos, kad liekas, ka viss tūlīt sabruks»


Raidieraksts All in Podcast
ASV labi zināmu uzņēmēju izveidots ļoti interesants raidieraksts — tajā piedalās Džeisons Kalakanis (Jason Calacanis), Silīcija ielejā pazīstams eņģeļu investors, Čamata Palihapatija (Chamath Palihapitiya), Deivids Sakss (David Sacks) un Deivids Frīdbergs (David Friedberg), vairāki no viņiem ir miljardieri. Raidierakstā viņi runā gan par tehnoloģiju biznesu, gan par politiku, šobrīd daudz runā arī par vēlēšanām. Tas man ļauj no viņu skatpunkta saprast, kas notiek ASV, būt uz viena viļņa. Es šo raidierakstu izmantoju gandrīz kā ziņas.


Raidieraksts The Diary of a CEO
Mans pagājušā gada atklājums! Raidieraksta vadītājs Stīvens Bartlets (Steven Bartlett) ir salīdzinoši jauns džeks, nedaudz vecāks par 30 gadiem, bet jau uzbūvējis vairākus uzņēmumus. Viņam bieži ir interesanti viesi, turklāt man patīk veids, kādā viņš uzdod jautājumus, sarunājas. Piemēram, nesen bija intervija ar AirBnb vadītāju. Ir vērtīgi dzirdēt tādu cilvēku pieredzi, uzzināt, kam viņi gājuši cauri.

Raidieraksts The Joe Rogan Experience
Džo Rogana veidoto raidierakstu klausos tajās reizēs, kad pie viņa viesojas ļoti jaudīgi viesi, piemēram, Īlons Masks. Tas ir tik interesanti, nevar neklausīties! Visvairāk gan šajā, gan The Diary of a CEO raidierakstā man patīk tas, cik sarunas ir neiestudētas. Tās ir īstas un patiesas, nevis uztaisītas tā, lai izskatītos smuki un nopulēti. To cilvēki grib redzēt. Un to pašu cenšos darīt arī pats kā uzņēmējs sociālajos medijos. Atklāta saruna sniedz ļoti lielu pārskatāmību, uzticamību mūsu klientiem. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu