Ievērojami jaunumi • IR.lv

Ievērojami jaunumi

Jānis Vēvers

Priecīgas ziņas tiem, kuri ziemas prieku vietā priekšroku dod laika pavadīšanai virtuālajā pasaulē. Tehnoloģisko aprīkojumu varēs papildināt ar augstas klases spēļu monitoru un specializētām austiņām

Mākslīgais intelekts arī telefonā

Samsung Galaxy S24
Gada sākums daļai tehnoloģiju cienītāju kļuvis par jaunākā Samsung Galaxy S sērijas modeļa gaidīšanas laiku.  Jaunajā metienā ir trīs ierīces — S24, S24+ un S24 Ultra. Šoreiz uzmanības centrā nonācis pēdējā gadā plaši apdziedātais mākslīgais intelekts, «dzelžus» atstājot otrajā plānā.

Ražotājs apgalvo, ka Galaxy S24 ir pirmais tālrunis, kurā iestrādāta intuitīva, uz žestiem balstīta meklēšanas funkcija. Nospiežot un pieturot sākuma pogu, var apvilkt, izcelt, uzrakstīt vai pieskarties jebkuram objektam, kas redzams ekrānā, lai iegūtu noderīgus un augstas kvalitātes meklēšanas rezultātus, kas pieejami Google, kā arī mākslīgā intelekta ģenerētus ieteikumus vai fona informāciju par meklēto objektu. Pārvarēt valodas barjeru saziņā palīdzēs Live Translate funkcija, ar kuru reāllaikā iespējams nodrošināt tālruņa zvana tulkojumu gan balss, gan teksta formātā. Ziņas toni un tās tekstu palīdzēs pielāgot un noformulēt Chat Assist funkcija. Mākslīgais intelekts krietni palīdzēs arī fotoattēlu uzņemšanā un attēlu rediģēšanā.

Advancētākā Galaxy S24 Ultra ekrāns pārklāts ar rūdīto stiklu, kas ir optiski uzlabots un pārveidots molekulārā līmenī, palielinot izturīgumu par 50% un padarot to četras reizes noturīgāku pret skrāpējumiem. 

Lētākais S24 maksā 909 eiro, S24+ — 1159 eiro, S24 Ultra — 1459 eiro.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu