Baltija ir svarīgs darbības centrs • IR.lv

Baltija ir svarīgs darbības centrs

Gerijs Viljamss. Foto — Juris Kaža
Juris Kaža

Meklējot augsta līmeņa vadītājus, tikpat būtiska kā viņu prasmes un kompetences ir arī personības saderība ar uzņēmumu un vidi, kurā tas darbojas, uzskata Pedersen&Partners izpilddirektors Gerijs Viljamss

Starptautiskais augsta līmeņa vadītāju un uzņēmumu valdes locekļu rekrutēšanas uzņēmums Pedersen&Partners darbību sāka 2001. gadā un jau sākotnēji plaši izvērsa darbību Centrāleiropā un Austrumeiropā. Un nodibināja biroju arī Rīgā. Gadu gaitā tas kļuvis par globālu inovatīvo finanšu tehnoloģiju (FinTech) vadītāju rekrutēšanas centru. 

Pedersen&Partners izpilddirektors Gerijs Viljamss (Gary Williams) nesen bija ieradies Rīgā un piekrita sarunai ar Ir Nauda. 

Pedersen&Partners daži raksturo kā «galvu mednieku» uzņēmumu. Ko tieši jūs darāt un piedāvājat?
Mēs konsultējam klientus par augsta līmeņa vadītāju rekrutēšanu, arī par uzņēmumu valžu komplektēšanu. Mēs neveicam masveida darbinieku piesaistīšanu, bet strādājam ar augstākā līmeņa vadītāju atlasi ar globālu vērienu. Mums ir 54 biroji 50 valstīs. 

Tātad nepiedāvājam vakances darba meklētājiem — neveicam kandidātu atlasi, bet meklējam cilvēkus saviem klientiem.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu