Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. DACE RĪBENA. DVĒSEĻU GŪSTĀ. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Vuhongas ielejas seno tempļu pilsētā rit 23 gadus vecās Marī dzīve. Viņa dejojot izklaidē imperatoru, taču pašā slēpjas nerimstoša cīņa — palikt vai bēgt? Īstais mijas ar pārdabisko, realitāte — ar sapņiem, griba izrauties — ar vēlmi palikt un padoties. Apgāda cena 10 €. 


ROMĀNS.
ARNALDS INDRIDASONS. KLUSĒŠANA. APGĀDS MANSARDS. Kādā Reikjavīkas jaunceltnē atrod cilvēka kaulus. Izmeklētājs Erlends un viņa komanda nonāk uz pēdām baisiem noslēpumiem, Otrā pasaules kara notikumiem, kuru sekas iesniedzas tagadnē. Atklājas dažādas vardarbības formas, par kurām sabiedrībā nav pieņemts runāt, arī apjausma par dzīvības trauslumu. Apgāda cena 17,90 €.


ROMĀNS.
SANDRA KRŪMIŅA. ZVAIGŽŅU DĀRZI. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Trīsdesmitgadnieces Elgas darbs ir astronomijai veltītu šovu veidošana. Pēc kādas sarunas viņa aizdomājas par to, vai dainas ir tikai seno cilvēku poētiskās domas izpausme, vai tajās iešifrēta kāda informācija? Gremdējoties senču mantojumā, viņa apjauš, ka teiksmas glabā arī kādu citu slāni, kurā slēpjas brīdinājums un pat briesmas… Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 20,99 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu