Podkāsts nr.183: Apvienotā saraksta ultimāts Siliņai; Ķirsis un asfalts; Vilis Vītols — paraugs citiem • IR.lv

Podkāsts nr.183: Apvienotā saraksta ultimāts Siliņai; Ķirsis un asfalts; Vilis Vītols — paraugs citiem

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Skolēni zina, kad jāatgriežas skolas solos, bet par ministru krēsliem šobrīd ir neskaidrība. Vai Zinību dienā izdosies to nedaudz izkliedēt? Šajā Šķiltavas raidījumā Ir žurnālisti Agnese Meiere, Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps spriež par topošo valdību, Apvienotā saraksta bloķēšanos ar Nacionālo apvienību un Lemberga nozīmi jaunajā koalīcijā. Kolēģi arī vērtē jauno Rīgas mēru Vilni Ķirsi un viņa nonākšanu amatā un vaicā — vai viņš būs gatavs izmeklēt iespējamos pārkāpumus Satiksmes departamentā? Agnese dalās iespaidos par interviju ar uzņēmēju un mecenātu Vili Vītolu, kurš nedižojas ar saviem panākumiem, bet uzskata par katra veiksmīga cilvēka pienākumu palīdzēt tiem, kuriem dzīve nav bijusi tik labvēlīga.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakcijas darbu — abonēt Ir: ir.lv/abonesana/zurnals-ir/

Esam arī pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt tieši Šķiltavu — to var darīt šeit: https://donate.stripe.com/3cseXT7E8guidmoaF2

Ja vēlaties ziedot atkārtoti, to var darīt šeit: https://buy.stripe.com/fZe9Dzf6Ace2gyAdRf

Atcelt savu regulāro ziedojumu varat šeit: https://billing.stripe.com/p/login/bIY8wQ7847sH0owdQQ 

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu