Ievērojami jaunumi • IR.lv

Ievērojami jaunumi

Jānis Vēvers

Maz apģērba, maz kabatu? Tādēļ arī tehnoloģiju jaunumos šoreiz ir kompakts tālrunis, vēl kompaktāka datu krātuve un arī neparasts monitors lietainām dienām telpās

Atmiņa plaukstā
Samsung T7 Shield
Aizrautīgi iemūžinot skaistas ainavas, atkal telefonā aptrūkusies vieta fotogrāfijām? Tā vairs nav liela bēda, pat ja viedierīcē nav paredzēta vieta microSD kartei. Samsung šovasar iepriecināja fotografēšanas cienītājus, laižot pārdošanā ārkārtīgi kompaktu un tieši mobilajām ierīcēm paredzētu ārējo atmiņas iekārtu T7 Shield. Atbilstoši nosaukumam kāršu kavas lieluma, tikai 1,3 centimetrus biezā zibatmiņas kastīte ir nodrošināta pret ārējās pasaules izaicinājumiem — apvilkta ar gumijotu elastomēra pārklājumu, kas labi absorbē triecienus, kā arī ir pasargāta pret ūdens un putekļu iedarbību.

Pievienojot T7 Shield viedtālrunim ar komplektā iekļauto USB Type-C kabeli, failu pārvaldniekā zibatmiņa parādās kā atsevišķa mape. Gluži kā ārējā atmiņa datorā.

USB 3.2 Gen 2 pieslēgvieta un PCIe NVMe komunikācijas protokols nodrošina augstu datu pārraides ātrumu.

Zibatmiņu tikpat ērti var savienot arī ar citām ierīcēm — datoriem, planšetēm un spēļu konsolēm. Lai T7 Shield nenomētātos kaut kur somā, pieejams glīts maciņš ar karabīni. Tas ļauj krātuvi iekarināt somas iekšpusē vai turēt viegli pieejamā vietā pie jostas vai somas. Kur nu katram ērtāk. Zibatmiņas pieejamas ar 1, 2 un 4 TB ietilpību un maksā attiecīgi 110, 180 un 300 eiro. Lielākās ietilpības disks gan ir tikai melnā krāsā.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu