Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem • IR.lv

Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem

Foto no personīgā arhīva
Marija Leskavniece

Iesaka Ilze Medne, sertificēta integrālās līderības trenere ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi, veido raidierakstu HR Podcast, kurā sarunājas ar vadītājiem par uzņēmumos aktuālām tēmām.

Platforma Quartz
Viena no vietnēm, kurā lasu viedokļrakstus un sekoju līdzi aktuālajam biznesa vidē pasaulē. Šajā platformā man patīk gan satura izklāsts, gan pavisam svaigo un aktuālo notikumu analīze. Turklāt kopš pagājušā gada šajā platformā visi raksti lasāmi brīvpieejā.
Qz.com/work 

Blogs TechCrunch
Obligātā literatūra digitālajā versijā. Tajā ir viss aktuālais par tehnoloģijām, jaunuzņēmumiem, digitālo vidi un tās iespējām. Iesaku pierakstīties šīs lapas jaunumiem, lai saņemtu aktuālo e-pastā.
Techcrunch.com


Brenē Brauna (attēlā) un Sūzena Deivida
Divi cilvēki, kuriem noteikti iesaku seko līdzi līderiem, kuri vēlas sevī stiprināt emocionālo inteliģenci, drosmi un cilvēcību. Viņas ir lieliskas personības, kuru viedokļrakstus varam redzēt tādos izdevumos kā Harward Business Review, New York Times un The Guardian. Abām ir arī vairākas uz pētījumiem balstītas grāmatas, kas palīdz labāk saprast, kā reflektēt par savu rīcību, kā sadarboties ar komandu, kā apzināties savas un citu emocijas, kas šodienas līderībā ir viena no nepieciešamākajām prasmēm.
Brenebrown.com un Susandavid.com

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu