Ārskats nr. 19: Aizvien vairāk ieroču Ukrainai; ASV atsit galvu pret parāda griestiem; ķīnieši izmirst? • IR.lv

Ārskats nr. 19: Aizvien vairāk ieroču Ukrainai; ASV atsit galvu pret parāda griestiem; ķīnieši izmirst?

1
Pauls Raudseps

Pirms Ukrainas atbalstītāju tikšanās Ramšteinā valstis steidz solīt Ukrainai aizvien jaunu militāro atbalstu, tikai Vācija kavējās ar lēmumu par spēcīgo Leopard tanku piegādēm. Ir žurnālisti Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps šajā Ārskata raidījumā mēģina saprast iemeslus kanclera Šolca dīvainajai neizlēmībai. Viņi arī pēta, kāpēc bažas par demogrāfiju māc līdz šim pasaules lielāko valsti Ķīnu, apsriež francūžu kārtējos streikus un nu jau vairāk nekā mēnesi ilgstošos nemierus Peru, un pievērš uzmanību nopietnajiem draudiem, kurus pasaules ekonomikai rada ASV Kongresa republikāņu draudi neapstiprināt valsts parāda līmeņa palielināšanu.

Raidierakstā Ārskats Ir komentētāji Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps dalās pārdomās par ārpolitikas aktualitātēm un izceļ ziņās pamanītas lietas, gan lielas, gan mazas, kas Latvijā nevarētu notikt. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakciju — abonēt Ir. ir.lv/abonesana/zurnals-ir/

Esam arī pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt tieši Ārskatu – to var darīt šeit: https://donate.stripe.com/bIY5njbUoa5U1DG3cy

Atbalstiet Hersonas žurnālistus: https://suspilne.lvivmediaforum.com/en 

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. #SIF_MAF2022

Komentāri (1)

QAnon 21.01.2023. 13.37

Obamas – Sorosa administrācija ieteica Šolcam ideju, nedot tankus Leopard Ukrainai, kamēr ASV nedos savus Abrams, lai krievu necilvēki pagūtu nogalināt vairāk Ukrainas civiliedzīvotāju.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu