Šimons Buksenbaums, Rīgā atvēris izraēliešu restorānu

Izraēliešu restorānam iegūt apmeklētāju loku Rīgā nav bijis viegli — cilvēki nepazīst šo virtuvi. «Kad atbraucu šurp pirmo reizi, daudzi pat nezināja, kas īsti ir humoss un falafels,» saka Šimons. Foto — Ieva Salmane
Laura Dumbere

Ko tādu izdomāt var tikai trakais — atvērt veģetāro restorānu kovida laikā, par sevi smejas Šimons Buksenbaums. Omulīgā 2eat Falafel&Hummus durvis Krišjāņa Barona ielā viņš vēra pirms gada. Drīz sekoja stingrie pulcēšanās ierobežojumi un komandantstunda. Šimons ievēroja, ka vienīgie gājēji tukšajā ielā ir suņu saimnieki, kuriem, gribi negribi, jāved mīluļi pastaigā. Viņš gāja iepazīties ar sunīšiem un sadraudzējās arī ar saimniekiem. Tā tika pie pirmās uzticamās klientūras. Starp citu, suņi šeit joprojām ir laipni gaidīti. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu