Podkāsts nr.145: Valdības veidošanu nevajag steidzināt. Signes Baumanes atbruņojošā atklātība. Putins izsludina karastāvokli • IR.lv

Podkāsts nr.145: Valdības veidošanu nevajag steidzināt. Signes Baumanes atbruņojošā atklātība. Putins izsludina karastāvokli

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Daudzi nepacietīgi taujā pēc jaunā ministru kabineta, bet labs nāk ar gaidīšanu

Vēlēšanas vēlēšanas vēlēšanas. 

Valdība valdība valdība.

Cik tad var?

Izrādās, ka var diezgan daudz. Valdības veidošana ne tikai nav beigusies, iespējams, ka patiesībā tā vēl nemaz nav pa īstam sākusies. Taču pēc ilgiem laikiem Šķiltava pievērsīsies arī mākslai, konkrētāk — kino, vēl konkrētāk — godalgotajai Ņujorkā dzīvojošajai animatorei, režisorei un scenogrāfei Signei Baumanei un viņas filmai Mans laulību projekts, ar kuru atklāja šā gada Rīgas starptautisko kino festivālu. Tiesa, arī par Baumanes filmu runājot, politiku pilnībā apiet nevar.

Raidījumā Ir žurnālisti Agnese Meiere, Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps apspriež arī jaunākos notikumus Ukrainā. Ko nozīmē Putina okupētajās teritorijās izsludinātais kara stāvoklis? Kas gaidāms dienvidu frontē? Vai krievi tiks padzīti no Dņipras labā krasta?

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt šo podkāstu — abonēt Ir: ir.lv/abonesana/zurnals-ir/ 

Paldies Konrada Adenauera fonda pārstāvniecībai Rīgā par atbalstu raidieraksta tapšanai.

 

 

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu